2020-01-26 00:40

Cine este al doilea REŢINUT în cazul incidentului sângeros din Brăila

 |  13:31
Cine este al doilea REŢINUT în cazul incidentului sângeros din Brăila

Un agent de pază al barului din Brăila unde au fost înjunghiaţi doi baschetbalişti americani a fost reţinut pentru mărturie mincinoasă. El este bănuit că a ascuns elemente esenţiale din incidentul care a avut loc în respectiva noapte, unde baschetbaliştii clubului Cuza Sport, Joseph McClaim şi Darrell Bowie, au fost atacaţi pe 16 septembrie de mai multe persoane. Sportivii au fost loviţi cu sticle şi cu un cuţit, ei fiind transportaţi în stare gravă la spitale din Brăila şi Bucureşti.

Agentul de pază a fost audiat noaptea de vineri spre sâmbătă în arestul Inspectoratului de Poliţie Brăila după ce procurorii au stabilit că, în calitate de martor, acesta a minţit organele de anchetă, ascunzând elemente importante din incidentul care a avut loc în barul brăilean.

El a depus mărturie în calitate de martor în data de 16 septembrie, întrucât în timpul incidentului era în tură. Martorul ar fi semnat o declaraţie necorespunzătoare realităţii, ceea ce i-a împiedicat pe anchetatori să afle indentitatea autorului şi elemente despre desfăşurarea incidentului şi intervenţia agenţilor de pază.

Bărbatul a fost reţinut şi sâmbătă urmează să fie prezentat magistraţilor brăileni cu propunere de arestare preventivă.

În arest preventiv se află şi Gabriel Husein, cunoscut sub numele de Dasaev, care este principalul suspect în acest dosar.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-29

In legatura cu acest articol...

Doi baschebalişti americani de la echipa ACS Cuza Sport Brăila, ÎNJUNGHIAȚI pe o terasă. Tinerii sunt în stare gravă la spital

Cine i-a înjunghiat pe baschetbaliştii americani la Brăila. Cunoscutul interlop este căutat de poliţişti

Baschetbalistul înjunghiat GRAV la Brăila fost transportat cu elicopterul în Capitală
Parerea ta...

MAFIA PSD UCIDE.
29 Sep 2018

Toate golaniile care au loc pe teritoriul Romaniei sunt rezultatul politicii mafiote duse de psd-alde impotriva justitiei pentru al salva pe borfasul draknea de puscarie.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine