2019-10-14 11:13

Cine este militarul electrocutat mortal la Alba Iulia. Mesajul președintelui IOHANNIS

 |  14:35
Cine este militarul electrocutat mortal la Alba Iulia. Mesajul președintelui IOHANNIS

Ministerul Apărării Naţionale (MApN) a anunţat, vineri, că militarul electrocutat mortal la Alba-Iulia este plutonierul Orosz Alexandru. Acesta avea 33 de ani, era necăsătorit, avea un copil şi efectuase o misiune în Afganistan.

”Plutonierul Orosz Alexandru, mecanic conductor la Complexul antiaerian Gepard din cadrul Batalionului 3 Apărare Antiaeriană “POTAISSA”, şi-a pierdut viaţa astăzi, 23 noiembrie, în gara din Alba Iulia. Militarul, care debarca tehnica militară ce urmează să participe la Ceremonia militară de  1 Decembrie, s-a electrocutat de la reţeaua de înaltă tensiune a căii ferate în timp ce efectua manevre pe tehnica aflată pe platforma feroviară”, au precizat reprezentanţii MApN. 

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis vineri condoleanţe familiei militarului mort la Alba Iulia.

"Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a aflat cu tristeţe despre tragicul incident care a avut loc în această zi, la Alba Iulia, în urma căruia un militar din cadrul Batalionului 3 Apărare Antiaeriană „Potaissa” din Turda a decedat în timp ce participa la activităţile de pregătire a sărbătoririi Centenarului Marii Uniri. Preşedintele Klaus Iohannis transmite condoleanţe familiei şi camarazilor militarului care şi-a pierdut viaţa la Alba Iulia, alături de întreaga sa compasiune", anunţă Preşedinţia.

Un militar a murit, vineri, în timp ce descărca un tanc pentru parada de 1 Decembrie. Incidentul s-a produs în gara din Alba-Iulia şi se pare că bărbatul a atins firele de înaltă tensiune.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-23Parerea ta...

ANONIM
23 Noi 2018

Il doare in pălărie pe homălău....cred ca nici nu stie ...corect era sa fie semnat de presidentie, ADICA consilieri
ANONIM
23 Noi 2018

Cum e posibil sa faca asa ceva , in apropierea cablurilor ? Sefi nu erau acolo ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray