2020-02-21 14:50

Cine este PENSIONARUL care a mers pe jos de la București la Cluj pentru a îndemna lumea să meargă la VOT

 |  14:42
Cine este PENSIONARUL care a mers pe jos de la București la Cluj pentru a îndemna lumea să meargă la VOT

Un pensionar a străbătut pe jos distanţa de aproximativ 500 de km dintre Bucureşti şi Cluj-Napoca. Demersul său a fost strict pentru a-i îndemna pe oameni să meargă la vot pe 26 mai.

"Am mers zilnic între 8 şi 12 ore pe jos, în medie 50 de km, într-un maraton civic, în Marşul deşteptării naţiunii române, prin care am dorit să transmit un mesaj poporului român, ca în 26 mai oamenii să iasă la vot. Dacă eu am mers pe jos 500 de km între Bucureşti şi Cluj-Napoca şi ei pot ieşi la urme câteva sute de metri până la secţia de votare. Am ales Cluj-Napoca deoarece de aici au fost anul trecut primii oamenii care au plecat într-un marş al speranţei până la Bucureşti, iar iniţiativa mi-a plăcut şi am vrut să le întorc acest marş clujenilor. Eu nu am nicio apartenenţă politică, aşa că le transmit românilor să aleagă oameni curaţi, tineri, noi, care să nu aibă dosare penale. Să nu mai voteze penali", a spus Mihai Manolea, miercuri, la sosirea în Cluj. Temerarul se numește Mihai Manolea, este de loc din București, are 58 de ani şi a pornit din Capitală pe 1 aprilie în Marşul deşteptării naţiunii române, potrivit Agerpres. El spune că în aceste zece zile a slăbit 15 kilograme.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-10Parerea ta...

ANONIM
11 Apr 2019

Mosule Manolea ,ai decalat putin perioada Trebuia sa indemni lumea sa mearga la vot si sa voteze patrioti nu hoti de case ,,Penalul ''la care faceai referire a fost condamnat politic fara a avea vreo alta vina Ai mers 500 km pe jos fiind intr o eroare vecina cu inconstienta Cine este ,,penal''cel condamnat pe nedrept de chiorul Basescu pentru ca a vrut sa l suspende din functia pe care a obtinut o ilegal cu ajutorul statului mafiot sau cel care are 70 de dosare ascunse de mafie Cine este mai penal decat cel care a matrasit flota tarii si a furat si el case de la statTrebuia sa indemni lumea sa voteze oameni cinstiti si patrioti nu alogeni slugi la corporatii straine ,vanzatori de copii pentru organe si falsificatori de acte
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine