2020-07-11 02:46

Circ la CGMB: Viceprimarul Capitalei a făcut un gest obscen

 |  13:53
Circ la CGMB: Viceprimarul Capitalei a făcut un gest obscen

Viceprimarul Bădulescu, semn obscen la ședința CGMB. A numit-o "criminală" pe o consilieră USR.

Un proiect privind acordarea titlurilor de cetăţeni de onoare mai multor medici din Capitală, printre care Narcis Copcă de la Sfânta Maria, a creat dispute în şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti. Ana Ciceala de la USR a fost numită „criminală” de către viceprimarul Aurelian Bădulescu, care a făcut și un gest obscen.

Proiectul care prevede acordarea titlurilor de cetăţeni de onoare mai multor medici din Bucureşti a trectut de votul CGMB, miercuri, însă a creat dispute în cadrul şedinţei.

Ana Ciceală de la USR a precizat că medicii nu merită aceste titluri, pentru că unii dintre ei nu şi-au depus rapoarele de activitate, iar sistemul de sănătate nu este unul care arată foarte bine.

Replica a venit de la Gabriela Firea, care a declarat că se înclină în faţa medicilor din Capitală, printre care Narcis Copcă, de la Spitalul Sfânta Maria.

O intervenţie a avut şi viceprimarul Aurelian Bădulescu, care i-a transmis Anei Ciceală că nu mai are dreptul să intervină şi a numit-o criminală.

sursa foto:Inquam Photos / Octav Ganea


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz