2020-08-04 15:18

Circa 19.000 de abonaţi au rămas fără curent electric, unii dintre ei încă de vineri

 |  10:53
Circa 19.000 de abonaţi au rămas fără curent electric, unii dintre ei încă de vineri

21 de localităţi din judeţul Ialomiţa, cu aproape 18.500 de abonaţi, sunt nealimentate cu energie electrică luni dimineaţă. Probleme mai sunt şi în judeţul Buzău, unde 500 de familii nu au current electric de zeci de ore.

Potrivit ISU Ialomiţa, 21 de localităţi sunt nealimentate cu energie electrică de zeci de ore după ce firele au cedat sub greutatea gheţii.

În unele cazuri, oamenii nu au current de vineri, în total, în Ialomiţa, fiind aproape 18.500 de abonaţi afectaţi. Şase echipe de la Electrica sunt pe teren şi încearcă să remedieze defecţiunile, însă în unele cazuri misiunile lor sunt de durată.

Un număr de 16 generatoare de curent electric au fost trimise în acest judeţ. La acestea s-a adugă şi unul existent deja la dispoziţia autorităţlor. Generatoarele au acţionat continuu pentru alimentarea consumatorilor de electricitate din municipiul Urziceni şi au furnizat energie electrică pentru aproximativ 80% din oraş.

Şi în judeţul Bu,zău mai sunt probleme în furnizarea curentului electric.

La această oră sunt nealimentate parţial comunele Smeeni şi Brădeanu, fiind afectaţi 480 de abonaţi. 15 console, 19 conductoare şi 8 izolatoare sunt rupte din cauza vântului şi a depunerilor de gheaţă pe firele de electricitate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz