2020-08-12 15:49

Circulația mașinilor de tonaj mare a fost oprită în PTF Giurgiu. Tirurile sunt trase pe dreapta pe DN 5

 |  05:37
Circulația mașinilor de tonaj mare a fost oprită în PTF Giurgiu. Tirurile sunt trase pe dreapta pe DN 5

Ninsorile abundente din Bulgaria au determinat autoritățile din țara vecină să ia măsura restricționării circulației, astfel că, puțin înainte de miezul nopții de miercuri, traficul mașinior mai mari de 12 tone a fost interzis.

Din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile și a ninsorilor abundente, atât în Republica Bulgaria, cât și pe teritoriul regiunii Ruse, la solicitarea autorităților bulgare, începând cu data de 05.02.2020, ora 23:40 a fost adoptată următoarea măsură:

-  restricționarea circulaţiei pentru mijloacele de transport cu masa de peste 12 tone din România către Republica Bulgaria, prin Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu-Ruse.

Autorităţile de frontieră din cele două state vor ține permanent legătura, în vederea stabilirii unor măsuri comune, astfel încât, la ridicarea restricțiilor de circulație pentru camioane pe teritoriul Bulgariei, controlul de frontieră să se desfășoare operativ.

Odată cu aplicarea acestei măsuri, șoferii camioanelor vor fi îndrumați de echipajele Poliției Rutiere spre staționarea în parcările special amenajate în zona benzinăriilor, pe DN5 - anunță reprezentanții Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Giurgiu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz