2020-07-08 02:22

Cisme de cauciu, şpagă electorală pentru alegeri în Argeş

 |  18:53
Cisme de cauciu, şpagă electorală pentru alegeri în  Argeş

Unbărbat care a fost prins distribuind cizme de cauciuc şi şosete localnicilordin comuna argeşeană Vultureşti, unde duminică vor avea loc alegeri pentrufuncţia de primar, este cercetat penal pentru mită electorală.

Potrivitpurtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Argeş,agentul Laura Folea, poliţiştii de la Postul din Vultureşti au fost sesizaţi căîn satul Bârzeşti, comuna Vultureşti, sunt distribuite gratuit cizme decauciuc, ambalate în pungi de plastic, în scop electoral.

Ajunşila faţa locului, poliţiştii au descoperit un microbuz condus de un bărbat învârstă de 34 de ani, din oraşul Mioveni, în interiorul autovehiculului fiindgăsite 132 de perechi de cizme de cauciuc de culoare neagră şi 56 de perechi deşosete. Potrivit sursei citate, pe numele bărbatului a fost întocmit dosarpenal. Reprezentantul IPJ Argeş a precizat că poliţiştii fac în continuarecercetări pentru identificarea persoanelor care au primit cizme de cauciuc sauşosete.

Încursă sunt înscrişi şase candidaţi

În18 iulie, în comuna Vultureşti vor avea loc alegeri pentru funcţia de primar,în cursa electorală fiind înscrişi şase candidaţi. Cei şase candidaţi sunt:Liviu Eugen Poşircă de la PDL, Iulian Ghiţescu - PSD, Corneliu Popescu - PNL,Ion Dumitra - PRM, Valeriu Avramescu - PC şi Constantin Mărgescu - UNPR.Funcţia de primar în localitate a rămas vacantă, după ce fostul edil, GheorgheRădulescu, membru PSD, reales în anul 2008, a cerut încetarea mandatului dinmotive medicale, după ce în iunie 2009, a suferit un atac cerebral în urmacăruia nu s-a mai refăcut complet. Conform autorităţilor locale, în comunaVultureşti sunt 2.226 de persoane cu drept de vot.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-04-11Parerea ta...

PSDILICU
15 Iul 2010

neh nu e corect , nu sa poate , pai ce le faceai bre la ceilalti care nu apucau sosete ii lasai in picerili goale? pa inundatiili astea da racea omu, rusine dinu patriciu. El o fi de vina? mai bine sa le fie rusine la toti care se preteaza la asa ceva.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz