2019-10-22 09:26

Cisternă încărcată cu benzină și motorină, RĂSTURNATĂ pe autostrada A3

 |  13:34
Cisternă încărcată cu benzină și motorină, RĂSTURNATĂ pe autostrada A3

O cisternă încărcată cu benzină și motorină s-a răsturnat, sâmbătă dimineața, pe autostrada A3, la fața locului nefiind înregistrate scurgeri de combustibil. Potrivit poliției Prahova, incidentul s-a petrecut la kilometrul 56 pe sensul de mers către București, autovehiculul fiind răsturnat în afara părții carosabile.

Șoferul, care a suferit un traumatism la o mână, a fost dus la spital, iar la fața locului se află pompierii care asigură zona.

Circulația rutieră pe sensul de mers către București al autostrăzii A3 a fost oprită, sâmbătă, după ce o cisternă încărcată cu zeci de tone de motorină și benzină s-a răsturnat, la fața locului fiind înregistrate scurgeri de combustibil.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, citat de Agerpres, autovehiculul are o încărcătură de 22 de tone de motorină și 10 tone de benzină, acesta prezentând scurgeri de combustibil și fiind răsturnat pe o parte.

Conform sursei citate, nu există pericol de explozie, întrucât cisterna este răcită cu spumă de către echipajele de intervenție.

Potrivit Poliției Prahova, sensul de mers către București al autostrăzii a fost închis circulației. Datele inițiale furnizate de autorități arătau că nu există scurgeri de combustibil din cisterna răsturnată la kilometrul 56 al autostrăzii A3.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-06-24



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE


STARBAG




Saray