2019-09-18 17:23

Claudiu Manda și Nicolae Bădălău, AUDIAȚI la DNA. Ce le-au spus PROCURORILOR

 |  18:03
Claudiu Manda și Nicolae Bădălău, AUDIAȚI la DNA. Ce le-au spus PROCURORILOR

Vicepreședintele Senatului Claudiu Manda a afirmat, la ieșirea de la DNA, unde a fost audiat timp de mai multe ore, că a fost chemat în calitate de martor și pleacă tot în calitate de martor. El a refuzat să răspundă întrebărilor repetate ale jurnaliștilor legate de dosarul în care a fost audiat, spunând că nu poate face declarații pentru că este un dosar în curs.

Senatorul PSD Claudiu Manda, care conduce Comisia pentru controlul SRI, a spus, la finalul audierilor, care au durat mai bine de două ore, că a fost chemat la DNA în calitate de martor și că pleacă în aceeași calitate.   El a refuzat să răspundă întrebărilor repetate ale jurnaliștilor legate de dosarul în care a fost audiat.   Întrebat dacă audierea sa are legătură cu dosarul Tel Drum sau dacă a fost la pescuit pe lacul Belina, împreună cu Liviu Dragnea, Manda a spus că nu poate da declarații pentru că este un dosar în curs, în faza de urmărire penală.   Tot marți, la DNA a fost audiat și senatorul PSD Niculae Bădălău.   Bădălău a spus, la ieșirea de la Direcția Națională Anticorupție, că a dat curs "invitației" procurorilor, fără a spune însă de ce a fost chemat.   Întrebat dacă audierea sa are legătură cu dosarul în care DNA a cerut încuviințarea urmăririi penale pentru Călin Popescu Tăriceanu sau cu dosarul Tel Drum, Bădălău a răspuns: "Nu (legat de dosarul în care este vizat Tăriceanu -n.r.). Nu știu, nu (legat de dosarul Tel Drum -n.r.)".   Până la acest moment, DNA nu a făcut precizări legate de audierea celor doi parlamentari PSD.

Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-13Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Punctul trei de la PSD PSD trage ponoasele limbajului „implementat” în discursul partidului de fugiții din PRM pe care i-a primit la sân. Scandalul iscat de înjurăturile deputatului Claudiu Manda pe Facebook a avut un efect negativ asupra imaginii și așa șifonate a social-democraților. E adevărat, nu și în fața „fanilor” duri, care îl laudă pe parlamentarul doljean că s-a bătut în vorbe grele cu un român plecat în Anglila, se pare șofer de tir, care îl critica pe contul de Facebook
14 Dec 2015

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray