2020-08-14 17:25

Coșmarul continuă pentru Gabriela FIREA, care a fost OPERATĂ din nou

 |  15:44
Coșmarul continuă pentru Gabriela FIREA, care a fost OPERATĂ din nou

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a fost operată în noaptea de joi spre vineri, la spitalul ”Dr. Ioan Cantacuzino” pentru o afecţiune a aparatului gastro-intestinal. Pe 12 ianuarie, Gabi Firea mai fusese o data a fost operata laparoscopic, tot din cauza unei afectiuni gastro-intestinale acute.

Operaţia a fost realizată de o echipă de medici alcătuită din doctorul Eduard Catrina - medic primar chirurgie generală, de doctorul Sorin Petrea - medic primar chirurgie generală şi de doctor Iulia Grigore - medic specialist ATI.

Gabriela Firea este sub supraveghere post-operatorie. ”Am trecut printr-un moment greu, însă grija cu care am fost înconjurată m-a ajutat enorm şi mi-a sporit încă o dată încrederea în personalul medical din România, care merită tot respectul şi aprecierea noastră. Sper ca recuperarea mea să fie cât mai rapidă, pentru a-mi putea continua munca la Primăria Capitalei la întreaga capacitate fizică!”, a transmis primarul general Gabriela Firea într-un comunicat remis Mediafax.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-22Parerea ta...

ANONIM
22 Mar 2019

Oare este urmarea urarilor de la bucureșteni.. ??? Tot in 4 scânduri pleacă
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz