2020-07-10 17:03

Cluj. O familie, soţ şi soţie, a murit din cauza unei intoxicaţii cu monoxid de carbon

 |  07:06
Cluj. O familie, soţ şi soţie, a murit din cauza unei intoxicaţii cu monoxid de carbon

O familie, soţ şi soţie, din judeţul Cluj au murit, duminică, în urma unei intoxicaţii cu monoxid de carbon. Incidentul s-a produs, cel mai probabil, din cauza cuptorului cu gaz cu care încălzeau locuinţa.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj, Vasile Checicheş, un echipaj al pompierilor din Dej a intervenit la o locuinţă din satul Hăşdate, unde două persoane, soţ şi soţie, au murit în urma unei intoxicaţii cu monoxid de carbon.

”Două persoane, soţ şi soţie, în vârstă de 60, respectiv 57 de ani, au decedat, duminică seară, într-o locuinţă din satul Hăşdate, lângă Gherla, în urma unei intoxicaţii cu monoxid de carbon. Un echipaj de pompieri de la Dej a intervenit la faţa locului, alertat de vecini, iar medicii de la Ambulanţă care au ajuns şi ei au constatat decesul celor doi. Din primele cercetări rezultă că familia respectivă folosea cuptorul cu gaz pentru încălzirea locuinţei, aceasta fiind cel mai probabil şi cauza intoxicării”, a precizat Vasile Checicheş.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj, Carmen Jucan, a afirmat, la rândul său, că poliţiştii au declanşat cercetări în acest caz pentru stabilirea, cu exactitate, a cauzelor care au dus la decesul celor două persoane.

”Trupurile au fost transportate la spitalul din Gherla pentru necropsie”, a mai precizat Carmen Jucan pentru Mediafax.

Potrivit primelor cercetări, cele două victime locuiau în Cluj-Napoca şi ar fi plecat la sfârşit de săptămână în Hăşdate la locuinţa unei rude care era plecată în străinătate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-02-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz