2020-02-24 08:20

Cocaină de 60.000 de euro, capturată de procurorii DIICOT | VEZI VIDEO

 |  14:50
Cocaină de 60.000 de euro, capturată de procurorii DIICOT | VEZI VIDEO

La data de 9 septembrie, procurorii Direcţiei deInvestigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism –Structura Centrală au dispus reţinerea unei persoane pentru săvârşireainfracţiunilor de trafic ilicit de droguri de mare risc

Înfapt, s-a reţinut că, la data de 8 septembrie, traficantul a fost prins înflagrant delict în timp ce deţinea şi transporta pe raza municipiului Bucureşticantitatea de 570 de grame de cocaină, cu un grad ridicat de puritate,drogurile fiind disimulate într-un colet primit de acesta din Spania. Valoareaacestor droguri vândute en-detail este de circa 60.000 de euro. În urmacercetărilor efectuate pe durata ultimelor cinci luni a rezultat că inculpatul aprocurat din Spania şi a distribuit în Bucureşti o mare cantitate de cocaină înmedii frecventate de persoane cu posibilităţi materiale peste medie, precum şiîn cluburi şi localuri.

Cauzaa fost instrumentată împreună cu ofiţeri de poliţie din cadrul BCCO Bucureşti,cu sprijinul ofiţerilor IGPR - Direcţia Operaţiuni Speciale şi al lucrătorilor BrigăziiSpeciale de Intervenţie a Jandarmeriei „Vlad Ţepeş”. Tribunalul Bucureşti aadmis propunerea procurorilor DIICOT şi a dispus arestarea preventivă ainculpatului pentru 29 de zile.

PotrivitPoliţiei Române, în ultimii trei ani, bărbatul, în vârstă de 45 de ani, ar fiprocurat din Spania şi a distribuit în Bucureşti aproximativ 20 de kilograme decocaină obţinând beneficii importante. Autoturismul cu care se deplasasuspectul, a cărui valoare se ridică la aproximativ 25.000 de euro, a fostindisponibilizat şi s-a propus instituirea sechestrului asigurătoriu. Deasemenea, aceeaşi măsură se va propune şi pentru un imobil şi alt autoturismaparţinând bărbatului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-06-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine