2019-10-14 11:16

Codrin Ștefănescu, AUDIAT la Parchet

 |  10:13
Codrin Ștefănescu, AUDIAT la Parchet

Codrin Ștefănescu a fost audiat de procurorii de la Parchetul General! Informația a fost prezentată la România TV, joi seara, de Victor Ciutacu.

UPDATE

Ulterior, Codrin Ștefănescu i-a permis avocatului său să confirme că el e persoana în cauză. ”Confirm că este vorba despre Codrin Ștefănescu. El este vânat. E un dosar deschis în anul 2015. E o plângere a unui fost membru PSD împotriva întregii conduceri, fără nicio legătură cu Codrin Ștefănescu. El a fost citat și invitat să își ridice singur citația. A fost audiat azi, la ora 16, nu i s-a permis cu avocat.”, a adăugat avocatul.

Știrea inițială

Prezent în studio, avocatul Mihai Drăgan, nu a vrut să confirme că despre Codrin Ștefănescu, clientul său, este vorba, dar nici să infirme.

El a precizat că personajul despre care vorbea Victor Ciutacu, în speță secretarul general interimar al PSD, deși a refuzat să confirme că despre el e vorba, le-a cerut procurorilor să îl audieze în altă zi și să vină însoțit de avocat, dar a fost refuzat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-23Parerea ta...

ANONIM
23 Noi 2018

Statul paralel actioneaza ,Seful statului paralel un nazist cu 50 de dosare penale actioneaza contra romanilor nevinovati
PUSCARIA........
24 Noi 2018

........este locul unde trebui sa sfârseasca interlopi ca acest cap de p..la fost slugoi al varanului felix , vadim , nastase , geoana , ponta iar acum a puscariasului draknea. El face parte din gashca de borfasi cu indemnizatii si pensii speciale nemuncite adica ''STATUL PARALEL''. MAFIA PSD ESTE STATUL MAFIOT PARALEL CU OAMENII CINSTITI SI ONESTI.
HMM....
24 Noi 2018

Îl scapă magia neagră p-ăsta! Cică e recunoscut printre borfașii cu gulere albe...fac direct pact cu diavolul, nu se mai duc la neamurile lui Omida! Varianta SOFT este cealaltă - intrarea în masonerie care, pe la juma de drum realizezi (dacă nu știai dinainte) că tot cu dracu făceai PACT!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray