2020-04-10 03:59

Codrin Ștefănescu, CAMPANIE inedită pentru români: ”Dați un LEU pentru KOVESI”

 |  23:30
Codrin Ștefănescu, CAMPANIE inedită pentru români: ”Dați un LEU pentru KOVESI”

Revoltat de decizia instanței de marți împotriva Antenei 3, social-democratul Codrin Ștefănescu inițiază o campanie inedită pentru români: ”Dați un leu pentru Kovesi”.

”Va dau o idee care mi-a venit si sunt in contact cu primari din tara, va roaga sa faceti o actiune: dati un leu pentru Kovesi, mai multi oameni vor sa dea un leu pentru Kovesi, sa stranga borcanele astea in toata tara, nu trebuie sume mari, trebuie ca 300.000 de români sa dea un leu(incepe sa țipe) pentru Kovesi, poate dau milioane de oameni un milion pentru Kovesi ca sa fie din tot sufletul, voi da si eu in seara asta, vreau sa dau un leu pentru Kovesi.

Daca dupa ani de zile de vânătoare, de hărțuiri, de incalcări de lege, ani de zile in care au distrus țara, se ajunge la așa ceva in instanță, nu este un atac asupra libertății presei, este un act de forță de tip bolșevig” a anunțat Codrin Ștefănescu la Antena3.

Curtea de Apel Ploieşti a decis, marţi, că şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, va primi suma de 300.000 lei cu titlu de daune morale, în solidar, de la pârâţii Mihai Gâdea, Bianca Grigore, Mugur Ciuvică şi SC Antena 3, informează Agerpres.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-20Parerea ta...

NEGRO
21 Mar 2018

Prezenta acestor mizerii pe ecranele televiziunilor tomberon tip Haznalele 1, 3 crescute ca niste polipi cancerosi pe obrazul democratiei in Romania constituie o jignire adusa ratiunii si devenirii poporului roman. Propaganda aberanta a devalizatorilor tarii emanata atat de violent de mercenarii stipendiati prin deturanrea fondurilor Crescent pentru debilitarea si supunerea institutiilor tarii a ajuns insuportabila. Tocmai de aceea se aduna ultimii reprezentanti ai cleptocratiei in haznalele lor ca sa mai impraste cu noroi tot ce a mai ramas nealterat de oligarhiile de carton. Domnul Codrin Stefanescu face parte din aceasta sleahta. De aceea se adapa din emanatiile Haznalei 3, de aceea produce el insusi propriile mizerii relative la acapararea institutiilor tarii. Dati un leu pentru DNA este culmea pe care o poate atinge o minte bolnava, ratacita a unui barbar avid de putere, infricosat totusi ca odata va putea raspunde in fata legii. Acesta este politicianul roman: Daca pronuntam numele lui Codrin Stefanescu, Liviu Dragnea, C. P. Tariceanu, Fl. Iordache, S. Nicolae, Nicolicea am spus totul despre coalitia de la putere. Cei care ii sustin sunt zombii la fel de infircosati, paralizati, fara putinta de a gandi, care doar ridica mana pentru a scapa de puscarie. Putina amenda nu le strica nici tonomatelor lor dizgratioase. Sa se duca la CEDO sa se faca de ras si acolo!
VETERINAR
21 Mar 2018

Asa-numitilor "fane ... negro" - va da tanti supliment la haznalele din care haliti portia zilnica de fekale ??? Prostia voastra de mercenari este egalata doar de slugarnicia si pupin.kur.ismul cu care lingeti ciubota patroanei care va naimit la regurgitat din "productele" de cotarle suferinde de boala javrei nebune ! A intrat panica in chilotii cuiva de latrati in spume, in "calitatea" de maidanezi jegosi si atinsi de rabia jigodiilor murdare ???
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine