2019-05-26 04:39


Codrin Ștefănescu, DEZVĂLUIRI de ultimă oră despre starea de sănătate a lui Ion Iliescu

 |  17:19
Codrin Ștefănescu, DEZVĂLUIRI de ultimă oră despre starea de sănătate a lui Ion Iliescu

Social democraţii se declară îngrijoraţi de starea de sănătate a lui Ion Iliescu. Codrin Ştefănescu, secretarul general adjunct al partidului dezvăluie că liderii PSD obişnuiesc să primească săptămânal sfaturi de la fostul şef de stat.

Codrin Ştefănescu - secretar general adjunct al PSD: ”Am aflat de la medici că totul a decurs bine şi că nu sunt probleme. Ultima oară am vorbit în weekend. Era ca de obicei. Se simţea bine. Noi vorbim destul de des, cel puțin o dată pe săptămână îl sun. Vorbesc și cu doamna Nina. Și eu, și Liviu Dragnea sunăm destul de des. De foarte multe ori ne-a dat şi sugestii foarte bune. Se pare că a răcit în weekend și la vârsta domniei sale i-a afectat nu știu ce pungă lângă inimă și a necesitat această intervenție”.

Ion Iliescu este internat la secția de terapie intensivă a Institutului de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare Prof. Dr. C.C. Iliescu, unde a ajuns la recomandarea medicilor de la Spitalul Elias, unitate sanitară unde își face lunar controale medicale. Fostul preşedinte a fost operat şi starea lui este stabilă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-04-02

TAGURI: psd, ion iliescu, bolnav, operat, codrin stefanescu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


STARBAG