2020-06-03 13:43

Colapsul financiar bate la uşă. Angajaţii TVR cer ajutorul Parlamentului

 |  19:01
Colapsul financiar bate la uşă. Angajaţii TVR cer ajutorul Parlamentului

Situaţia financiară dramatică în care se află Televiziunea Română, instituţie strategică a statului român, produce deja agitaţie printre angajaţi, care s-au trezit brusc că nu mai au siguranţa zilei de mâine. Aşa se face că, peste 700 de salariaţi ai Societăţii Române de Televiziune (SRTv) solicită Parlamentului, printr-o scrisoare, să ia urgent măsuri pentru salvarea TVR, să analizeze performanţele actualei structuri de conducere a insituţiei şi să îi înlocuiască pe managerii care nu şi-au dovedit competenţa, informează Mediafax.

Documentul este semnat de Dragoş Bocanaciu, preşedintele Sindicatului pentru Unitatea Salariaţilor TV din TVR (SPUSTV), sindicatul reprezentativ din instituţie.

"De 10 ani, Televiziunea Română este pe un drum descendent din punctul de vedere al situaţiei financiare, cauzată atât de un sistem legislativ depăşit, cât şi de valuri de conduceri defectuoase şi incompetente. Televiziunea Română este în prezent în colaps financiar şi cu conturile blocate, în pericol să nu îşi mai poată îndeplini misiunea publică conferită prin Constituţie şi prin Legea nr. 41/1994", se spune în scrisoare.

Totodată, semnatarii solicită celor două Birouri Permanente ale Senatului şi Camerei Deputaţilor convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului, care să analizeze în regim de urgenţă Raportul de Activitate al SRTv pe anul 2014.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-07-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine