2019-10-17 11:49

Coldea iese la ATAC. Ce spune despre legile SECURITĂȚII naționale

 |  23:58
Coldea iese la ATAC. Ce spune despre legile SECURITĂȚII naționale

Florian Coldea, fost adjunct al sefului SRI, atrage atentia ca neadoptarea de catre Parlament a legilor securitatii nationale duce la vulnerabilitati atat pentru Romania, cat si pentru aliatii sai.

"Vorbind despre legi, este o problema in Romania faptul ca Parlamentul nu a adoptat legile securitatii nationale, ceea ce creaza o mare vulnerabilitate nu doar pentru tara noastra, ci si pentru aliatii sai din NATO.Ma refer aici la faptul ca nu a fost reglementata problema cartelelor telefonice preplatite, in conditiile in care s-au gasit astfel de cartele romanesti la unele persoane apartinand unor organizatii teroriste, ceea ce a creat probleme. Au fost purtate discutii pe aceasta tema", a spus Coldea vineri, la Cluj-Napoca, la Institutul de Istorie al Universitatii "Babes-Bolyai" (UBB), la o conferinta internationala pe teme de securitate, ca o problema care trebuie reglementata este cea a vanzarii cartelelor telefonice preplatite.Coldea preda ca profesor asociat cursul de masterat "Intelligence si decizie politica" la Departamentul de Studii Internationale si Istorie Contemporana al Facultatii de Istorie si Filosofie a UBB.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-09Parerea ta...

TRADATORI DE TARA
09 Iun 2018

BA HAINELOR NEGRE ; HIENELOR , GHERTOI . ATI FURAT SI TRADAT TARA TOATA . PRIMI INPUSCATI CEI CARE AU DISTRUS TARA SI FAVORIZAT DISTRUGEREA ECONOMIEI , RESURSELOR ENERGETICE , PETROLUL , GAZELE , PADURILE , BANCILE , INTREPRINDERILE . UNDE SAU EVAPORAT SI DISPARUT TOATE ??? INPUSCATI IN PIATA VICTORIEI . TRADATORULE .
ANONIM
09 Iun 2018

Tu ce griji aveai ca adjunct sri? sa dirijezi guvernele si sa ameninti prim ministri Sa dai indicatii ce regiuni din ro trebue dezvoltate inclusiv cu autostrazi si ce regiuni trebue lasate in subdezvoltare Asa ai facut cu zona Olteniei si Moldovei In Moldova ,ai interzis constructia autostrazii Iasi Tg Mures ca asa au vrut muschii tai si l ai amenintat pe prim ministrul de atunci ca il bagi la puscarie daca face aceasta autostrada Ce tara de prosti sa permita unor handicapati sa ia decizii !!Speram sa infunzi candva puscaria !!
TRADATORI DE TARA
09 Iun 2018

CU RAPIREA FANTOMA CUM A RAMAS ???????? DAR DOSARUL LUI = BOC = CU FURTURILE LUI SI COLEG DE FACULTATE SI AN CU CODRUTA , CINE LA MUSAMALIZAT ? DAR ALA CU 800 000 EURO IN MASINA CUM A RAMAS ? TE INTILNEAI CU EA LA CHERMEZE SI VILE ?? DAR UNDE SINT INTREPRINDERILE SI TOATE RESURSELE TARI ????? DATORIILE CARE TREBUIA SA LE RECUPEREZE TARA DIN STRAINATATE , UNDE SINT ??? DAR INPRUMUTURILE DE 200 MILIARDE EURO , CINE LEA FURAT ???? NEMTI -AUSTRIECI DE 200 ANI VREA PETROLUL NOSTRU ACUM LAU LUAT DEAMOACA ???? TATI CARE AU TACUT SI MUSAMALIZAT DOSARE , IN TRIBUNALUL MILITAR SI INPUSCATI
AI DISTRUS TARA
10 Iun 2018

LA-I LASAT SCAPAT PE MARKO ATTILA SI TE FACI CA PLOUA . TRADATORULE. . DAR SI UDREA CARE SUGEA CU VOI AFACERILE MAFIOTE . UNDE ESTE ECONOMIA TARI SI PETROLUL ?? CITE FIRME STRAINE AI ASCULTAT SI URMARIT ? CITI BANI SCOATE DIN TARA FIRMELE STRAINE SI FISCUL NU II IMPOZITEAZA SI NU STIE DE ELE ??
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray