2020-07-04 00:26

Coldea, noi DEZVĂLUIRI în Comisia SRI: ”Sunt POVEȘTI dintr-o realitate paralelă”

 |  20:34
Coldea, noi DEZVĂLUIRI în Comisia SRI: ”Sunt POVEȘTI dintr-o realitate paralelă”

O nouă audiere maraton în comisia SRI din Parlament. Florian Coldea, cel mai controversat om din Serviciul Român de Informații, a dat explicații timp de șapte ore. În spatele ușilor închise, fostul prim-adjunct al șefului SRI a vorbit despre statul paralel, protocoale secrete, dar și despre relațiile cu politicieni, magistrați și presă. Potrivit unor surse apropiate comisiei de control, Florian Coldea va mai fi chemat la audieri cel puțin o dată.

”Am oferit detalii legate de activitatea desfășurată de mine și cu privire la interacțiunile pe care le-am avut cu o serie de persoane - beneficiari și parteneri instituționali, colaboratori, oameni de media, politicieni, oameni de afaceri etc. Am reluat subiectul protocoalelor. Am reiterat că problematica aceasta este o practică internațională, și la nivelul NATO și UE. Nu există altă practică în lume fără a se realiza un cadru coerent pentru realizarea cooperării.

În pradctică, aveau un caracter tehnic, funcționau limitativ, ca un ghid, pentru a asigura legalitatea și prognozabilitatea, respectiv practica unitară la nivelul Serviciului. Se coopera conform competențelor legale ale fiecărei părți. Nu știu ca ofițeri SRI să fi realizat un singur act de urmărire penală în vreun dosar. Sunt povești izvorâte dintr-o realitate paralelă.

Ca urmare a asaltului fără precedent privind protocoalele cu Ministerul Public, pentru realizarea atribuțiilor pe care Serviciul le mai are este în imposibilitatea de a lucra pe baza unui protocol pe spionaj și trădare. Nu avem protocoale. Cum acționăm pentru a proteja siguranța României?! Pentru contracarare, nu pentru prevenire. Vulnerabilizăm nu doar securitatea națională, ci și pe a unor aliați. Iar vulnerabilizarea este exploatabilă”, a declarat Coldea, după audieri.  


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-05



Parerea ta...

RONI
06 Apr 2018

dle coldea acum trebuie sa spuneti in conferinta de presa totul despre aceasta haita de hiene si tradatori de tara care au jefuit si jefuiesc romania.sa scapam odata de ei.cine sunt ei?hoti la drumul mare sustinuti de tv si ziare platite din hotii.a3 romania tv evz sunt cateva exemple de slugi ale acestor mafioti ordinari .institutiile statului nu functioneaza fiind parazitate de infractori.omul cinstit nu are treaba cu justitia.tot streseaza tara pentru un infractor dovedit.infractorii fac legi .institutiile statului sa inceapa ofensiva rapida si sa termina odata cu aceasta haita de hiene .sa construim autostrazi scoli spitale .sa lasam oamenii sa traiasca in liniste si pace.sa lasam oamenii sa faca afaceri cinstite sa poata sa-si creasca copii frumosi in romania.a sosit timpul ca aceasta haita de hiene sa dispara.
ACCIDENTUL DE LA DINAMO
06 Apr 2018

DAR CIND A FACUT ACCIDENTUL CU MASINA INSTITUTIEI , CU CIUTA IN MASINA SI BEAT . ACUM CIRCA 10 ANI , PE STEFAN CEL MARE IN APROPIERE DE STADIONUL DINAMO ?? NU SPUNE NIMIC ?
MAFIA PSD-ALDE -UDMR
06 Apr 2018

Organizatiile mafiote ce formeaza astazi coalitia de NEGUVERNARE a Romaniei trebui arestata imediat si scoasa definitiv in afara legii impreuna cu propaganda platita ilicit de la HAZNAUA 3, TY CLOSET GHITA FUGARU , DC chireac news si alti borfasi ai ciumei rosii.A fost capturat de catre mafia psd si tv nationala transformand-o in propaganda de partid cu un kkat adus de la haznaua 3 la ora de maxima audienta..Toti impostorii care au dezvaluit secrete de stat trebui condamnati pentru inalta tradare. Ecranele tv sunt pline de figuri penale si borfasi care distrug Romania.
Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE


Autocar



Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz