2020-07-11 11:28

Coloana oficială a lui Traian Băsescu, implicată într-un accident rutier

 |  12:51
Coloana oficială a lui Traian Băsescu, implicată într-un accident rutier

O autospecială de poliție, care conducea coloana oficială a lui Traian Băsescu, a fost implicată într-un accident rutier, în zona Lujerului din Capitală. Din primele informații, nu există nicio victimă.

Sâmbătă dimineață, în jurul orei 10:45, o autospecială de poliție a lovit ușor un autoturism care nu a respectat regimul prioritar de deplasare al mașinii, deși avea în funcțiune semnalele luminoase și acustice. Mașina de poliție se afla în misiune și însoțea coloana oficială a lui Traian Băsescu. Din primele informații, nicio persoană nu a fost rănită, iar cercetările sunt efectuate de Brigada Rutieră, Serviciul Accidente Ușoare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-30Parerea ta...

CIUMA ROSIE
30 Mai 2020

era si OMAR HAISSAM in masina QIOMBETELUI? cum a fost cand plimba curvele pe la BAGDAD impreuna cu BASESCU si dadea zeci de milioane de dolari la "TERORISTII" inventati de QIOMBETELE TEROrIST?
PARTIDUL NAZI LIBERAL
30 Mai 2020

Petrov este de al vostru nebun si tampit
COMISARUL PARAIPAN
30 Mai 2020

securistul bolsevic "PETROV' este un traficant de arme comunist din gasca kominternista ILIESCU-BRUCAN-PETRE ROMAN-SOROS(toti sunt aceeasi ciuma rosie)
PROROCUL
30 Mai 2020

DACA PICA DE SUS CEVA SIGUR IL NIMEREA...................PENTRU CA DUMNEZEU NU DOARME NICIODATA.........
UN BURETE VA ROG
30 Mai 2020

Este vorba despre un roman? Unde se pune problema ?
DOREL
30 Mai 2020

Chiar daca a fost colaborator Basescu nu VA Recunoaste. Nici PETROV , nici TRAIAN ? Chiar suntem un pic luati. A fost in BELGIA . TOTI CARE MERGEAU IN STRAINATATE INAINTE DE 89 COLABORAU CU SERVICILE DOAR BASESCU NU COLABORA.......HA...HA....HA...CHIAR NE CREDE PROSTI JUSTITIA DIN ROMANIA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz