2019-12-13 15:23

Comisar de la Protecția Consumatorului, reținut pentru luare de mită

 |  16:23
Comisar de la Protecția Consumatorului, reținut pentru luare de mită

Un comisar de la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului Iași a fost reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat că a primit bunuri și bani în valoare de 1.700 de lei pentru a nu amenda firmele pe care le controla.

Potrivit unui comunicat transmis, vineri, de Direcția Generală Anticorupție Serviciul Județean Iași, B.L., comisar la Protecția Consumatorului Iași, a fost reținut pentru 24 de ore pentru luare de mită, urmând să fie prezentat judecătorului de drepturi și libertăți cu propunerea de arestare preventivă.

B.L. este acuzat că, în perioada martie-mai, împreună cu un coleg de serviciu, a pretins și primit de la reprezentanții mai multor agenți economici de pe raza județului Iași diferite bunuri și sume de bani, în valoare de aproximativ 1.700 lei, pentru a nu-i sancționa cu ocazia unor controale pe linia respectării normelor privind protecția consumatorilor.

La finele lunii mai, B.L. și colegul său au fost prinși în timp ce primeau mită mai multe bunuri și sume de bani de la administratorii unor societăți care desfășurau activități comerciale în zona Bazarului Iași.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-06-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray