2019-10-23 03:28

COMISIA de CULTURĂ: Directorul interimar al TVR a fost chemat la audieri, după difuzarea interviului cu Ghiţă

 |  13:16
COMISIA de CULTURĂ: Directorul interimar al TVR a fost chemat la audieri, după difuzarea interviului cu Ghiţă

Preşedintele Comisiei de cultură, deputatul PNL Gigel Ştirbu, a declarat că i-a trimis directorului interimar al TVR, Doina Gradea, solicitarea de a veni în faţa comisie pentru a da explicaţii în contextul în care TVR a difuzat interviul cu deputatul fugar Sebastian Ghiţă.

"Am trimis o invitaţie doamnei director interimar pentru ca marţi, 20 martie, ora 12:00, să fie prezentă la audieri în faţa membrilor comisiei. Acel interviu cu Sebastian Ghiţă a fost difuzat de patru televiziunii în acelaşi timp. Pe noi nu ne interesează că celelate televiziuni au dat interviul.

Este dreptul lor să îşi facă politica editorială cum cred de cuvinţă. În schimb, TVR este o instituţie plătită din bani publici, din banii românilor şi nu ni se pare, cel puţin, etic, moral, deontologic, ca la oră de prime time să difuzezi un interviu cu o persoană urmărită internaţional, pe numele căreia ÎCCJ a emis un mandat de arestare, o persoană care este fugită din ţară şi pentru aducerea ei în România pentru a răspunde instituţiilor statului, statul român consumă bani, timp şi energie”, a declarat preşedintele Comisiei de cultură din Camera Deputaţilor, Gigel Ştirbu, citat de Mediafax.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-15Parerea ta...

ANONIM
15 Mar 2018

Oare] gigel considera ca nu este de interes cum procedează serviciile si dna ..?? Dar ca orice pnl.ist nu vrea sa aduca la suprafață modul cum lucrează plagiatoarea stearpă...IL SUPATA ADEVARUL SI REALITATEA...SICTIR GIGEL !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray