2019-11-13 22:50

Comisia EUROPEANĂ, avertisment pentru autoritățile de la București: „România trebuie să revină urgent la un proces de reformă corect…”

 |  13:43
Comisia EUROPEANĂ, avertisment pentru autoritățile de la București: „România trebuie să revină urgent la un proces de reformă corect…”

Comisia Europeană a avertizat miercuri România să revină pe calea unui proces de reformă în justiţie corect şi să se abţină de la orice măsuri care ar însemna regres în privinţa statului de drept.

„De asemenea, am informat Colegiul comisarilor cu privire la evoluţia situaţiei din România. România trebuie să revină urgent la un proces de reformă corect, asta înseamnă paşi înainte, nu înapoi, şi înseamnă şi să se abţină de la orice măsuri care ar putea să ducă la un regres al tuturor lucrurilor care s-au realizat în ultimii ani'', a declarat prim-vicepreşedintele CE, Frans Timmermans, într-o conferinţă de presă, la Bruxelles, după reuniunea Colegiului comisarilor, informează Agerpres. Comisia Europeană a transmis în mod repetat în ultima perioadă că urmăreşte cu îngrijorare ultimele evoluţii legate de statul de drept din România. Conform executivului comunitar, atât conţinutul, cât şi procedura ultimelor schimbări în domeniul statului de drept, prin folosirea de ordonanţe de urgenţă, fără consultări cu justiţia şi cei direct interesaţi par a fi în contradicţie directă cu recomandările din cadrul Mecanismului de Cooperare şi Verificare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-03Parerea ta...

NEGRO
03 Apr 2019

Actuala coalitie a infractorilor care a ingenuncheat Romania dupa ultimele alegeri (2016) provoaca activarea Articolului 7 al Comunitatii Europene privind sanctionarea financiara a Tarii. Pentru dumnealor banii europeni nu prezinta nici o importanta, intrucat nu se pot fura. Scopurile lor sunt altele. Sanctionarea doamnei Kovesi privita de grupurile infractionale organizate PSD-ALDE-UDMR ca ultimul infractor, desi e sustinuta de Europa pentru inalta functie este de fapt continuarea politicii pumnului in gura exersat de dictatorii Dragnea, Tariceanu, Hunor. E aceeasi politica exportata in mod nerusinat dincolo de fruntariile Romaniei. Pentru ca... inca pot! Pentru ca Romania sa poata supravietui in contextul valorilor europene avem nevoie sa iesim la vot, sa punem capat abuzurilor fara oprelisti ale oligarhilor rosii. Dragi romani, iesiti la vot, numai asa puterea si justitia pot redeveni in mod firesc in mainile voastre! Jos sobolanii rosii PSD-ALDE-UDMR! Jos minciuna, ipocrizia si ura neobolsevicilor!
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
03 Apr 2019

referendum pe justitie si ANTICIpaTE...JOS MAFIA CIUMA ROSIE
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray