2019-10-23 03:11

Comisia Europeană, CERERE de ultimă oră pentru România. TERORISMUL, în prim plan

 |  19:20
Comisia Europeană, CERERE de ultimă oră pentru România. TERORISMUL, în prim plan

Comisia Europeană cere României și îi dă termen două luni să adopte noile reglementări ale Uniunii Europene privind combaterea terorismului.

Comisia Europeană a decis joi să trimită scrisori de punere în întârziere României și altor 15 state membre (Belgia, Bulgaria, Cehia, Estonia, Grecia, Spania, Croația, Cipru, Lituania, Luxemburg, Malta, Austria, Polonia, Portugalia și Slovenia). Acestea trebuie să notifice măsurile luate pentru implementarea la nivel național a noilor norme privind combaterea terorismului, potrivit unui comunicat al Comisiei Europene.   Este vorba despre o Directivă din 15 martie 2017 privind combaterea terorismului, care consolidează incriminarea și sancționarea infracțiunilor legate de terorism, cum ar fi călătoriile, instruirile sau finanțările în acest scop.

În plus, legea stabilește dispoziții speciale pentru victimele terorismului, asigurându-se că au acces la informații, precum și la servicii de asistență, imediat după un atac și pentru cât timp este necesar.

  Statele membre aveau termen-limită până la 8 septembrie 2018 să notifice Comisia Europeană că au pus în aplicare măsurile necesare pentru a transpune directiva în legislația natională. Cele 16 state UE au la dispoziție două luni pentru a pune pe deplin în aplicare noile norme. Dacă nu reușesc, Comisia poate lua în considerare trecerea la următoare etapă, trimiterea avizului motivat.

Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-22Parerea ta...

TRADATORI DE TARA
22 Noi 2018

TERORISTUL CARE A DISTRUS ROMANIA MARE SI UNIREA , ESTE GASCA DE OLTENI A CLANULUI DRAGNEA . TARA NU A FOST MAI DEZBINATA DE CIT ACUM . FURA DE PESTE TOT SI ASCUNDE CU TELDRUM SI GASCA IN TARI STRAINE . BANCILE LUI ISARESCU ASCUNDE SI NU DA REALITATEA BUGETULUI TARI
@TRADATORI DE TARA
22 Noi 2018

Vorbesti prostii A distrus ,.ce ?,,nu da realitatea bugetului tari''analfabeta dar rea scarba bnazista si rasa pe creer Siktir naibii ca mi e scarba N ai umblat la scoala Te droghezi din copilarie ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray