2019-11-12 11:19

Comisia Europeană ne face DE RÂS: ”Este ceva ce trebuie REZOLVAT în România”

 |  17:35
Comisia Europeană ne face DE RÂS: ”Este ceva ce trebuie REZOLVAT în România”

Comisia Europeană a transmis miercuri că există îndoieli că ultima nominalizare a României pentru postul de comisar european, Victor Negrescu, a fost făcută legitim de către Guvernul interimar care exercită puterea.

CE apreciază că este o chestiune care trebuie rezolvată pe plan intern, subliniind că "oricine ar veni din România trebuie să aibă acordul președintelui României".

Răspunzând unei întrebări a unui jurnalist, purtătorul de cuvânt al Comisiei Europene Mina Andreeva a declarat miercuri că președintele ales al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a primit scrisoarea premierului român cu propunerea de comisar european.

 

"Această nouă propunere a Guvernului interimar din România nu a fost coordonată cu președintele. Trebuie să facem progrese și oricine ar veni din România trebuie să fie aprobat de președintele României. Există îndoieli în România că nominalizarea a fost făcut legitim de către Guvernul interimar care exercită în prezent puterea. Mă tem că este ceva care trebuie rezolvat în România", a declarat purtătorul de cuvânt al Comisiei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-30

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Klaus cel curajos Președintele Klaus Iohannis a criticat Comisia Europeană pentru propunerea de sancționare a statelor care nu vor să primească refugiați după cotele stabilite de planul de redistribuire aprobat în toamna anului trecut. De ce a făcut acest gest nu ne-a explicat, dar am putea înțelege că România are de gând să nu accepte refugiați
18 Mai 2016 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray