2020-02-18 11:14

CONDAMNĂRI definitive în Dosarul Retrocedărilor: Radu MAZĂRE – 9 ANI de PUȘCĂRIE, Dragoș SĂVULESCU – 5 ani și jumătate, iar Cristi BORCEA și Nicușor CONSTANTINESCU – câte 5 ANI fiecare

 |  02:57
CONDAMNĂRI definitive în Dosarul Retrocedărilor: Radu MAZĂRE – 9 ANI de PUȘCĂRIE, Dragoș SĂVULESCU – 5 ani și jumătate, iar Cristi BORCEA și Nicușor CONSTANTINESCU – câte 5 ANI fiecare

Magistraţii Instanţei Supreme l-au condamnat definitiv, joi noapte, pe Radu Mazăre la 9 ani de închisoare cu executare în dosarul privind retrocedarea plajelor, iar Cristian Borcea și Nicușor Constantinescu au fost condamnați la câte 5 ani de închisoare cu executare fiecare. Dragoș Săvulescu, fost acționar al clubului Dinamo, a primit 5 ani și jumătate de închisoare cu executare, informează site-urilor ctnews.ro și replicaonline.ro.

Cristian Borcea a fost eliberat condiţionat în 2 iulie 2018, el fiind la acel moment condamnat definitiv, din 2014, la şase ani şi patru luni de închisoare cu executare în dosarul transferurilor de jucători. Ca urmare a deciziei ÎCCJ, el ar urma să se întoarcă în închisoare.

Pronunţarea în acest dosar a fost amânată până acum de patru ori, procesul durând mai bine de nouă ani.

Mazăre primise în primă instanţă o condamnare de patru ani de închisoare cu suspendare, iar Borcea fusese achitat. În acelaşi dosar au mai fost judecaţi, pe lângă Mazăre și Borcea, fostul preşedinte al CJ Constanţa, Nicuşor Constantinescu, şi Dragoş Săvulescu, fost acţionar al echipei de fotbal Dinamo Bucureşti, precum şi foşti angajaţi ai Primăriei Constanţa.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-08



Parerea ta...

MAFIA PSD
08 Feb 2019

Aceasta ezte o parte din mafia psd care a FURAT ROMANIA TREI DECENII. ANALFABETII SI BOSOROGII DIN CONSTANTA ISI VINDEAU VOTUL PE UN PUI CONGELAT SI UN LITRU DE ULEI. ACESTE GUNOAIE CARE VOTEAZA PSD SUNT COMPLICI LA DISTRUGEREA TARII. IN 1879 IN ZIARUL'' TIMPUL'' MIHAI EMINESCU NOTA ASTFEL '' CINE ALEGE CORUPTI NU ESTE O VICTIMA , CI ESTE COMPLICE ''. CONSTANTENII CARE AU VOTAT PE MAZARE SI CONSTANTINESCU DIN MAFIA PSD AU FOST COMPLICI LA HOTIE SI DEGRADARE.
GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
08 Feb 2019

toti care au facut porcarii si escrocherii sa fie condamnati...indiferent de etnie,religie etcetera//Dar din cauza lui Iliescu care a creat in 1990 o clica de mafioti in special tigani se vede clar cine sunt cei care au jefuit si distrus totul...eu i-as numi clica ILIESCU-fesenista.......care vreti sa vedeti cine sunt uitati-va la asazisii 'revolutionari" si ulterior "capitalistii de cumetrie" pe care i-a adus Iliescu la putere.....acum stim de ce a umplut administratia serviciile si justitia de mafioti in special din DOLJ OLT GiURGiu TARTASESTI-PRAHOVA....ca sa acapareze toata tara o minoritate mafiota
MAFIA PROCURORILOR OUT !
08 Feb 2019

Si care este eficienta? Prejudiciul a fost recuperat? Ori se merge pe principiul: "Sa dam tarii cat mai multi infractori!"
@MAFIA PSD...
08 Feb 2019

EXACT!!! MARE DREPTATE AI, OMULE!
@GHIȚĂ...
08 Feb 2019

AI DREPTATE CE SPUI VENIND DE PE PRISPĂ, PE LA PORTIȚĂ...DAR, NU NUMAI DE ȚIGANI, BRE! CU TOT RESPECTUL PT.MATALE...VIN CU O COMPLETARE = ȚIGANII ȘI ALOGENII...ÎN SPEȚĂ ĂIA CU KIPPA PE SCĂFÂRLIE!
@MAFIA PROCURORILOR...
08 Feb 2019

ȘI TU AI MAAARE DREPTATE! Reprezintă și OFTICA mea, dar cred că a tuturor românilor! Măăăăăăă! NU SE VREA SĂ SE FACĂ JUSTIȚIE CUM SCRIE CA LA CARTE ÎN PRIVINȚA...nici nu-mi mai găsesc epitete pentru kk-ții ăștia din politică! Părerea mea e că sunt susținuți din partea tuturor instituțiilor dar și din afară de ele...altfel, mâncau arpacaș și zeamă de legume pe după zăbrele! Din pricină că nu s-a făcut/nu se face dreptate, România rămâne o țară blestemată și condamnată la PIEIRE din toate punctele de vedere! SERVICIILE SUNT COMPLICE, ARMATA DOARME, JANDARMERIA ȘI/SAU POLIȚIA ABIA AȘTEAPTĂ SĂ ÎNCINGĂ SPINĂRI DE ROMÂNI, FRAȚI DE-AI LOR...PE SPINARE, SĂ LE GOLEASCĂ TUBURI DE SUBTANȚE TOXICE, SĂ LE FACĂ DUȘ CU FURTUNUL...CE MAI! R E E D U C A R E A DIN PUȘCĂRIILE COMUNISTE, N-A MURIT...S-A TRANSFORMAT OLEAC...IAR TRĂDĂTORII SUNT CHIAR CEI DE-O LEGE, CREDINȚĂ ȘI SÂNGE, CU EI...CU CEI MULȚI!
Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE


STARBAG




Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine