2019-11-12 21:29

Condamnat, Mitică Dragomir se apără: Nu au nici o probă împotriva mea. Vor să mă bage în mormânt

 |  17:54
Condamnat, Mitică Dragomir se apără: Nu au nici o probă împotriva mea. Vor să mă bage în mormânt

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, marţi, după decizia Tribunalului Bucureşti de condamnare a sa la 4 ani de închisoare cu executare, că este total nevinovat şi că procurorii nu au nici o probă împotriva sa în acest dosar.

"Procurorii nu au nicio probă, nimic. Nu există aşa ceva. Sunt total nevinovat. Acest dosar nu are nicio tangenţă cu Dumitru Dragomir", a declarat fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, la B1TV.

Apoi, Mitică Dragomir a continuat la România TV: “Ăştia vor să mă bage în mormânt. Ei nu au nici o dovadă că am luat mită. Să vină un martor care să spună asta sau să-mi arate o chitanță, o factură, ceva. Oameni buni, în baza unui contract între părți trebuie să iei ceva. Un salariu, o mașină, trebuie să iei ceva. E contract civil, nu are treabă cu statul. Judecătoarea nu a înţeles nimic din acest proces. Nu a interesat-o să vadă că la Curtea de Apel s-a dovedit că drepturile TV nu sunt ale Ligii, ci ale cluburilor, care le-au vândut la licitație. Drepturile au fost vândute către  consorţiul format din Antena 1 şi RCS-RDS. Trebuie să-mi dea şi Antena şpagă, nu doar RCS. LPF nu a luat nici un ban. Trebuia să ia un comision de 2%, dar nu a luat nici un leu. Nici Liga, nici eu! Ei nu au nicio probă. Eu nu am câștigat nimic, chiar am pierdut. Aștept motivarea și merg și la CSM. O să iau motivarea, o traduc şi o trimit tuturor Prim-miniştrilor şi la toate ambasadele. Trebuie să vadă toată lumea ce se întâmplă în România. Nu, asta nu mă salvează de pușcărie. Ei trebuie să dovedească faptul că sunt vinovat, că am primit mită”.

Fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, şi Ioan Bendei, administratorul firmei RCS/RDS, au fost condamnaţi, marţi, de Tribunalul Bucureşti la câte 4 ani de închisoare în dosarul privind vânzarea drepturilor de televizare a meciurilor de fotbal. Decizia nu e definitivă.

Fiul lui Dumitru Dragomir, Bogdan Dragomir, cercetat în acelaşi dosar pentru complicitate la luare de mită şi la spălare de bani, a fost achitat de Tribunalul Bucureşti.

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au amânat de şapte ori decizia până acum. Hotărârea poate fi atacată la Curtea de Apel Bucureşti.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-15

In legatura cu acest articol...

Dumitru Dragomir și Ioan Bendei, CONDAMNAȚI la 4 ani de ÎNCHISOARE
Parerea ta...

ANONIM
15 Ian 2019

LA BRUTARIE MITICA ....BORFASUL Geambașilor
NEGRO
15 Ian 2019

Securistule, nu mai esti cel ce ai fost, desi actualii calai ai Romaniei ti-au promis libertatea: a lor, a celor asemena lor si mai ales a interlopilor care le asigura continuitatea la guvernare prin forta exploatand lasitatea celor e nu au inteles inca binecuvantarea libertatii in construirea proriului lor destin si al Tarii in care vietuiesc. Ai fost mare, ai fost calau, ai fost hot la drumul mare. Stiu toate astea chiar din povestile tale emanate la un pahar de Dragasani, cand te credeai invulnerabil pentru vesnicie. Dar toate vor avea un sfarsit. Nu acum, cand gruparile care ti-au consfintit hotiile se bucura inca de imunitate intru devalizarea pe mai departe a Romaniei. Dar sa te fereasca Dumnezeu pe tine si pe urmasii tai cand vor veni adevaratele decontari... Caci nu vor fi departe...
BAI TANTALACHE
15 Ian 2019

DAR HOTELURILE DE LINGA SCINTEIA ALE CUI SUNT ? CU CE BANI SAU CONSTRUIT , BAI HOTULE ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray