2020-02-28 17:23

Conflict între poliţişti şi câţiva scandalagii. Forţele de ordine sunt acuzaţi că au dat spray lacrimogen spre trei copii mici

 |  15:33
Conflict între poliţişti şi câţiva scandalagii. Forţele de ordine sunt acuzaţi că au dat spray lacrimogen spre trei copii mici

6 familii din Vaslui acuză agenţii de poliţie că au dat cu spay lacrimogen în maşina lor în care erau mai mulţi copii, printre ei şi bebeluşi. Filmarea, difuzată de RomâniaTv, arată un scandal de proporţii pe malul unui baraj.

Întreg scandalul a pornit de la cele şase familii din Bacău care au mers, împreună cu 12 copii mici, la o partidă de pescuit la barajul Puieşti din Vaslui. încins grătarele pe mal, iar bărbaţii au intrat în apă să scalde. Reprezentanţii firmei care administrează barajul le-au cerut să iasă din apă pentru că scăldatul este interzis şi au chemat poliţia.

Pentru a-i linişti pe oameni, poliţiştii au pulverizat spray lacrimogen spre ei. Scandalagii îi acuză pe oamenii legii că au dat cu spray chiar în duba unde erau copiii, în timp ce poliţiştii susţin că au pulverizat doar spre un bărbat cu chef de scandal.

"Băi, are copil mic în maşină, scoate copilul! Scoate copilul din maşină că ai copil mic. Are copil mic, băi! Sunt copii mici în maşină, scoate-i din maşină. Uite copiii, ajungi la puşcărie. Aşa, bravo! Uite copiii, uite copiii, bravo! Dă cu spray în maşină şi copiii sunt în maşină", se aude pe filmare un barbat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-02

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine