2020-01-25 12:31

Consilier judeţean PNL, audiat la DNA Ploieşti în dosarul Ciuperceasca

 |  13:48
Consilier judeţean PNL, audiat la DNA Ploieşti în dosarul Ciuperceasca

Consilierul județean PNL Dănuț Cornea, fost director al Parcului Industrial Plopeni, a venit, joi, la sediul DNA Ploiești pentru a fi audiat în dosarul Ciuperceasca. Potrivit unor surse judiciare, citate de Agerpres, în acest dosar, care-l vizează și pe fostul deputat PDL Florin Anghel, Dănuţ Cornea este acuzat de abuz în serviciu.

În cursul zilei de joi ar urma să fie audiată şi Andreea Cosma, fiica președintelui suspendat al CJ Prahova, Mircea Cosma.

Florin Anghel este audiat la această oră de procurorii DNA în legătură cu afacerea "Ciuperceasca". Prejudiciul în acest caz fiind de 18 milioane lei.

Potrivit unor surse, citate de Agerpres, pe vremea când Florin Anghel a fost președinte al Consiliului Județean Prahova, autoritățile ar fi vândut la prețuri subevaluate zeci de hectare de teren care au aparținut fostei cazărmi Ciuperceasca.

Mai exact, în mandatul de președinte de CJ al lui Florin Anghel, aproximativ 40 de hectare de teren au fost trecute din proprietatea MApN în proprietatea Parcului Industrial Plopeni, al cărui acționar unic este Consiliul Județean Prahova.

Terenurile respective ar fi fost vândute ulterior la prețuri subevaluate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-12-10

In legatura cu acest articol...

Fost deputat PDL, AUDIAT la DNA Ploieşti într-un dosar de corupţie
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine