2020-08-05 02:51

Consilierul personal şi şoferul lui Gabriel Oprea, AUDIAŢI la Parchetul Tribunalului Bucureşti

 |  14:43
Consilierul personal şi şoferul lui Gabriel Oprea, AUDIAŢI la Parchetul Tribunalului Bucureşti

Consilierul personal al lui Gabriel Oprea şi şoferul care conducea maşina în seara accidentului în care poliţistul Bogdan Gigină a murit sunt audiaţi la Parchetul Tribunalului Bucureşti, potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax.

Potrivit surselor citate, procurorii au primit informaţiile solicitate de la Distrigaz, care făcea lucrări pe strada Ştirbei Vodă, unde poliţistul a căzut cu motocicleta într-o groapă.

Reprezentanţii Ministerului de Interne (MAI) nu au trimis procurorilor care investigează cazul morţii poliţistului Bogdan Gigină traseul coloanei oficiale a ministrului Gabriel Oprea. Potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax, MAI a transmis doar componenţa dispozitivului.

Sursele citate au precizat că, deşi procurorii au solicitat traseul coloanei oficiale a lui Gabriel Oprea, reprezentanţii MAI nu au pus la dispoziţia Parchetului Tribunalului Bucureşti nici traseul pe care coloana oficială a lui Gabriel Oprea l-a avut în acea seară şi nici documentele pentru constituirea dispozitivului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-10-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz