2019-10-22 09:28

Continuă audierile în dosarul Bamboo

 |  10:27
Continuă audierile în dosarul Bamboo

Oficiali ai Poliţiei Capitalei anunţă că vor continua şi astăzi audierile în cazul incendiului de la clubul Bamboo. 15-20 de persoane au fi fost audiate până acum.

Poliţiştii spun că, până în prezent, au fost chemate la sediul Serviciului Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei un număr de 15-20 persoane, printre care administratorul, angajaţi şi clienţi ai clubului bucureştean.  Cercetările în cazul incendiului de la clubul Bamboo au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri, cu sprijinul altor structuri din cadrul Poliţiei Capitalei. Conform ISU Bucureşti, 38 de persoane au ajuns la spital, dintre care 11 au fost depistate cu intoxicare şi hipotermie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-22Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Pârjolul Declaraţiile lui Cătălin Botezatu, erijat în apărător al actualului proprietar al Clubului Bamboo, nu au convins. Dimpotrivă, aş putea spune. Oameni de afaceri, funcţionari, angajaţi sau foşti angajaţi în sistemul public au comentat pe reţelele de socializare incendiul de sâmbătă dimineaţa din clubul de fiţe. Pârjolul care s-a produs pe malul Lacului Tei pare să fi produs mai puţine pagube faţă de datoriile pe care le avea clubul
21 Ian 2017

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray