2020-04-08 00:19

Continuă audierile în Dosarul Belina. Liviu Dragnea, personajul cheie

 |  00:12
Continuă audierile în Dosarul Belina. Liviu Dragnea, personajul cheie

Pe 10 decembrie au avut loc printre ultimele audieri de martori în dosarul Belina. Au dat declarații mai mulți angajați de la Biroul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Alexandria. Următorul termen în dosar va fi pe 28 ianuarie 2020, atunci când a fost programată audierea mai multor angajați de firma Tel Drum să păzească insula Belina.

Până acum au dat declarații mai mulți angajați din diverse instituții publice, implicați în procedura de adoptare a hotărârii de guvern prin care insula Belina și brațul Pavel, situate în albia minoră a Dunării, proprietate a statului, au trecut din administrarea Ministerului Mediului – prin Apele Române, în administrarea CJ Teleorman și apoi la celebra firmă TelDrum.

Și Adrian Gâdea, fostul șef al CJ Teleorman, a fost audiat. “Nu știu”, “Nu cunosc”, “nu am auzit”, “am citit despre asta în rechizitoriu” au fost cuvintele pe care le-a rostit acesta la termenul trecut. Gâdea a stat aproape 5 ore în fața judecătorului Bogdan Alexandru Dari de la Tribunalul București, magistratul care va soluționa dosarul Belina.

În rechizitoriul procurorilor, personajul ”cheie” este Liviu Dragnea, procurorii precizând că liderul PSD se comporta ca adevăratul posesor al insulei Belina.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-28Parerea ta...

GIGOLO
28 Ian 2020

Ai belit o Belini Taure
SISTEM JUDICIAR DE CACAO
28 Ian 2020

DOSARELE TELDRUM SI COMPLEXUL DE PORCI SALCIA au prins mucegai....
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine