2020-08-12 16:25

Continuă audierile în dosarul Mineriadei. "Cico" Dumitrescu și Cazimir Ionescu, la Parchetul General

 |  10:58
Continuă audierile în dosarul Mineriadei. "Cico" Dumitrescu și Cazimir Ionescu, la Parchetul General

Amiralul în rezervă Emil "Cico" Dumitrescu și Cazimir Ionescu, fost vicepreședinte CPUN, au venit, joi dimineaţa, la sediul Parchetului General pentru a fi audiați în dosarul "Mineriada".

În cursul zilei de joi este aşteptat la Parchetul instanţei supreme şi Miron Cozma, fost lider al minerilor din Valea Jiului.

"Cico" Dumitrescu a afirmat, la intrare în sediul Parchetului, că nu a avut nicio implicare în dosarul Mineriadei, transmite Agerpres.

"Eu nu am avut niciun fel de amestec în chestia asta. Eu eram șeful Direcției Generale Cultură Sport. Nu m-am întâlnit cu revoluționarii, să zic așa, decât când au atacat Poliția Capitalei. Că atunci domnul președinte Iliescu îi căuta pe Chițac și pe Diamandescu și nu i-a găsit. Și m-a sunat pe mine și m-a întrebat: 'Măi, ce se întâmplă acolo?'. 'Nu știu, domnu' președinte'. Zice: 'Du-te, mă, și vezi'! Când i-am zis: 'Dom'ne, ăștia cer arestați!'. Zice: 'Du-te și vorbește cu șeful Poliției — era generalul Bâtlan — să le dea drumul!'. I-am spus că nu e, m-au luat, m-au bătut, mi-au rupt uniforma. Și a doua zi i-am spus: 'Domnu' președinte, eu mă duc la procuratură'. Cum adică, general să fie bătut, călcat, mi-au călcat ochelarii. Mi-a spus: "Așa se întâmplă, lasă-i, mă, în pace!", a povestit „Cico" Dumitrescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-10-22

In legatura cu acest articol...

UPDATE. Ion Iliescu, suspect în dosarul Mineriadei
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz