2020-07-11 18:29

Continuă VIOLENȚELE în țară. Scandal cu bâte la Fetești

 |  17:18
Continuă VIOLENȚELE în țară. Scandal cu bâte la Fetești

Apar noi imagini cu violențele din țară. După incidentele din Hunedoara, Săcele, Ploiești și București, și în orașul Fetești din județul Ialomița au fost bătăi. Un scandal de pomină ai zbucnit între două familii de romi din cartierul Vlașca. Zeci de polițiști și jandarmi au fost mobilizați la fața locului. Scandalagii, femei și bărbați, au pus mâna pe bâte pentru a-și face dreptate, transmite B1tv.

În imaginile apărute în mediul online se poate vedea cum un tânăr înarmat cu un par este ținut de un polițist, se smulge din mâinile acestuia și apoi o ia la fugă spre casa rivalilor. Individul este urmat de rudele sale care lovesc tot ce le iese în cale. Polițiștii au solcitatt întăriri din partea militarilor și Jandarmeriei, care asigură respectarea carantinei la Țăndărei.

Conform Poliției, în acest caz au fost deschise dosare penale pe numele a patru persoane, pentru comiterea infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice, violare de domiciliu, loviri și alte violențe și distrugere.

Astfel, se poate spune că asistăm deja la un adevărat fenomen. Spirala violențelor s-a extins în ultimele zile în mai multe zone ale țării, iar sociologii susțin că autoritățile nu și-au făcut datoria și nu au depus suficiente eforturi pentru a integra cetățenii din comunitățile defavorizate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-04-20Parerea ta...

KATY
21 Apr 2020

Da, laviolenta se raspunde cu violenta. Daca nu se potolesc, impuscati-i.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz