2020-08-09 12:56

Contrabandiști de țigări, prinși cu focuri de armă

 |  14:38
Contrabandiști de țigări, prinși cu focuri de armă

Polițiștii de frontieră din Sighetu Marmației au tras cinci focuri de armă pentru prinderea mai multor persoane care introduceau în România colete voluminoase pline cu țigări de contrabandă, în valoare de 94.600 lei.

Potrivit unui comunicat transmis, astăzi, de Poliția de Frontieră, polițiștii de frontieră de la SPF Sighetu Marmației au observat, aseară, la aproximativ 10 metri de frontiera de stat, mai multe persoane care introduceau în țară colete voluminoase. Polițiștii au fost nevoiți să tragă două 2 focuri de avertisment, moment în care persoanele respective au abandonat coletele și s-au retras pe teritoriul ucrainean. În acest caz, au fost anunțate autoritățile de frontieră din Ucraina.

La fața locului a fost găsită o autoutilitară, înmatriculată în România, condusă de Ionuț F., în vârstă de 22 ani, din Maramureș, care avea rolul de a prelua țigările de contrabandî în vederea comercializării.

În zonă au fost descoperite opt colete cu 5.590 de pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 50.000 lei.

În cauză se fac cercetări pentru contrabandă, iar pentru că numerele de înmatriculare ale autoutilitarei aparțin unui alt autoturism, Ionuț F. este cercetat și pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

De asemenea, polițiștii de frontieră au găsit, lângă frontiera de stat, pe raza localității Rona de Sus, alte persoane care introduceau în țară colete cu țigări. Și în cazul acestora polițiștii au tras trei focuri de armă, însă contrabandiștii, profitând de zona muntoasă și împădurită, au fugit spre Ucraina. În cazul acestora polițiștii au descoperit zece colete care conțineau 5.000 de pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 44.600 lei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-03-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz