2020-08-06 03:35

Liviu DRAGNEA și copiii săi au primit INTERDICŢIE de a intra pe teritoriul SUA

 |  17:42
Liviu DRAGNEA și copiii săi au primit INTERDICŢIE de a intra pe teritoriul SUA

Cei doi copii ai lui Liviu Dragnea au interdicţie de intrare pe teritoriul Statelor Unite, ca urmare a implicării fostului lider PSD în cazuri grave de corupţie, scrie News.ro.

Conform legislaţiei americane, în cazul unor date credibile privind implicarea unor oficiali străini în cazuri grave de corupţie , interdicţia intrării pe teritoriul SUA se aplică atât persoanelor vizate, cât şi membrilor familiei.

Prin urmare, sunt vizaţi atât Liviu Dragnea, aflat acum în închisoare, cât şi cei doi copii ai săi, Valentin Ştefan Dragnea şi Maria Alexandra Dragnea, potrivit unui comunicat al Departamentului de Stat american.

”Acţiunea de astăzi consituie un semnal puternic că Statele Unite sunt angajate în lupta împotriva corupţiei şi pentru sprijinirea statului de drept în România”, se arată în comunicatul Departamentului de Stat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-05Parerea ta...

LUCRU BINE FăCUT
06 Sep 2019

Aceasta interdicție ar fi trebuit sa o aibă in al lor buzunar fără discriminare și pe al lor pașaport toții politicieni corupți și cu dosare penale.
BUZILA DORIN
06 Sep 2019

Iata ce roade imense a obtinut Iohannis cand a fost chemat de dl Trump La intrebarea lui Trump ,,ati modificat legile OfShore in avantajul vostru ,uitand ca de noi depindeti in mare masura ?''Iohannis raspunde cu ura :aceste legi au fost facute sub obladuirea lui Dragnea si de aceea acum este la inchisoare ,dar promit ca nu va mai iesi viu de acolo iar ca dovada ca eu nu sunt deacord cu aceste legi facute clar pentru romani va rog sa le anulati permisiunea de a mai intra vreodata el si familia sa in tara dumneavoastra
CUCUVEAUA ROZ -BONTON
06 Sep 2019

Cat de curand niciun roman nu va mai avea voie in Sua in afara celor nazi tradatori de neam
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz