2020-06-02 15:19

Corneliu Vadim Tudor a murit!

 |  19:09
Corneliu Vadim Tudor a murit!

Fostul preşedinte PRM s-a stins luni din viaţă în urma unui infarct.

În vârstă de 65 de ani, Corneliu Vadim Tudor a fost internat de urgenţă luni la Spitalul Militar din Bucureşti. El a suferit un infarct, iar medicii de aici s-au luptat ore în şir să-l menţină în viaţă. După o resuscitare de două ore, luni dimineaţă, Corneliu Vadim Tudor era internat la terapie intensivă cu diagnostic de edem pulmonar. Generalul Ţintoiu de la Spitalul Militar a fost cel care a stat alături de liderul PRM pe tot parcursul zilei de luni, dar nu a mai putut face nimic.

Fostul preşedinte PRM se ştia suferind de probleme cardiace şi avea grave probleme de sănătate.

Corneliu Vadim Tudor a fost scriitor, poet, politician şi jurnalist român. Este fondatorul Partidul România Mare şi membru al Parlamentului European. 

Corneliu Vadim Tudor era căsătorit şi avea două fiice.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-14Parerea ta...

A MURIT TRIBUNUL....
14 Sep 2015

Dumnezeu să-l ierte! Om de-o excepțională cultură, cameleonic politic, acid sulfuric cu ”dușmanii”, milos cu cei 40 și ceva de câini din dotare....un tip deștept, excentric și un pic nebun - uneori în sensul bun, deseori în sens rău....dar, de morți NUMAI DE BINE! Am deschis TV-ul și am văzut știrea....nu știu de ce, dar m-a întristat moartea lui....Condoleanțe familiei!
CETATEAN
14 Sep 2015

Erau Doctori buni , am fost cu tata si le multumesc . Dar acum aproximativ 3 ani nu la mai primit , se uitau de sus . numai pile si bani multi la toti . Gradele si relatiile , doctori citiva . Fureasca sfintul de un razboi .
CROCODILUL FLAMAND
14 Sep 2015

CAM MULTI INCOMOZI FAC "INFARCT" IN CIORDISTAN-ROMANISTAN...NU SPUNCA AR FI CAZUL CU VADIM TUDOR...NU CUNOSC DELOC PERSONAJUL...DAR FLORIN TUDOSE SIGUR A FOST ASASINAT CU O ARMA EXOTICA DENUMITA DE SRVICIILE MI6-MOSSAD SI C-I--A "VENUS DEVICE"CARE PRODUCE INFARCT PRIN IRADIERE CU FLUX DE NEUTRONI.....SI CITEZ ACUM DINTR-UN DOCUMENT DE ACEST GEN AL S-R-I...>>>
CROCODILUL FLAMAND
14 Sep 2015

era vorba de niste declaratii date de Snowden despre sasinatele facute de CIA in Euuropa cu arme exotice
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine