2020-07-02 10:31

Scandal după scandal în Gorj: medici de la Ambulanță au refuzat transportul epidemiologilor la o suspiciune de coronavirus

 |  17:57
Scandal după scandal în Gorj: medici de la Ambulanță au refuzat transportul epidemiologilor la o suspiciune de coronavirus

O femeie a sunat la 112, anunțând că ar putea avea coronavirus, iar medicii de la Ambulanța Gorj ar fi refuzat să transporte echipa de epidemiologi la domiciliul pacientei.

Sindicaliştii din Federaţia Ambulanţa spun că se delimiteză de medicii de pe ambulanța Gorj, care ar fi refuzat, miercuri noapte, să transporte echipa de epidemiologi la casa unui pacient suspect de coronavirus, anunță organizația, vineri, într-un comunicat de presă, conform Mediafax.

”Federaţia Naţională Sindicală Ambulanţa din România anunţă că se delimitează de atitudinea echipajului medical din Serviciul de Ambulanţă Judeţean Gorj, pe care o consideră neprofesionistă, echipaj care, în noaptea de 26-27 februarie, a refuzat transportul echipei de epidemiologi din cadrul DSP Gorj, pentru recoltare de probe la pacientul suspectat de coronavirus”, spune Federaţia într-un comunicat.

Sindicaliştii cer ca, pentru refuzul intervenţiei şi pentru declaraţiile eronate ale medicilor din Gorj, să fie luate măsuri.

Echipajele medicale de urgenţă intervin profesionist în condiţiile în care au echipament de protecţie. Aceste echipamente sunt în dotările ambulanţelor – susșin reprezentanții Federaţiei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-28Parerea ta...

ÎNDOBITOCIREA
01 Mar 2020

Olteni chiar atât de jos au ajuns intelectual ? Auzim lucruri atât de mizerabile, începând de asa ziși borfași, baroni de prin politica parlamentara până la sclavagism, violuri și tâlharii . Cum este cu putință ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz