2020-02-29 00:06

Corpul de Control al premierului face VERIFICĂRI la Poşta Română după problemele legate de distribuirea pensiilor

 |  15:28
Corpul de Control al premierului face VERIFICĂRI la Poşta Română după problemele legate de distribuirea pensiilor

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat luni că premierul Viorica Dăncilă a trimis Corpul de Control la Poşta Română, după mai multe probleme legate de distribuirea pensiilor în anumite localităţi.

"Un subiect important se referă la modul de plată a pensiilor către pensionari. Au apărut, în ultima perioadă, întârzieri în anumite judeţe ceea ce este inadmisibil , deoarece guvernul a trasferat la timp banii către Poştă. Doamna premier a cerut explicaţii la ministrul Comunicaţiilor şi conducerea Poştei Române şi am aflat de ce suntem în această situaţie. Doamna premier a dispus să facă o verficare atentă si serioasă", a declarat Liviu Dragnea, după şedinţa Biroului Permanent PSD.

Liderul PSD a mai anunţat că data de 15 a lunii vor fi date pensiile.

"S-a decis să nu mai existe confuzie şi orice pensionar să ştie exact, că pensiile să fie plătite până în 15 a lunii. S-a stabilit ce acţiuni trebuie să se facă: la 1 se virează banii, apoi in 9 zile calculul arata ca se pot achita toate pensiile. Ca 15 mai să fie ultima zis în care să se plăteasca pensiile. Să vedem dacă se poate de luna viitoare fiind conditionati de toate aceste demersuri juridice",a mai spus Dragnea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-06Parerea ta...

COADA DRACULUI
07 Mai 2018

CIND AM SCRIS DE GAURA DIN SISTEMUL LUI OLGUTA - PUTA TACEAU . AU ZIS CA PUNE ALT DIRECTOR LA POSTA . SA VEZI GAURA PINA LA SFIRSITUL ANULUI . SA MAI DEA PARLAMENTU PENSI SPECIALE SI LA TOTI PRIMARI BANI PENTRU FIECARE MANDAT , TOT DIN FONDUL DE PENSI .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine