2020-08-15 22:49

Corpul lui Tudor SIMIONOV, ucis la Londra de Revelion, va fi în sfârşit REPATRIAT

 |  15:05
Corpul lui Tudor SIMIONOV, ucis la Londra de Revelion, va fi în sfârşit REPATRIAT

Corpul neînsuflețit al fostului canotor Tudor Simionov (33 de ani), ucis la Londra în noaptea de Revelion, va fi repatriat, în sfârşit, în cursul zilei de duminică. Sicriul va fi depus la capela Bisericii Sf. Ianuarie din Capitală. Anunțul sfâşietor a fost făcut chiar de iubita bărbatului pe Facebook.

„A plecat mult prea devreme sunt vorbele ce le rostim fără încetare înca din prima zi a anului 2019. Tudor Simionov numai este printre noi dar și-a caștigat locul în inimile noastre si acolo va ramane vesnic.Momentul să ne luam la revedere de la el a sosit. Pentru cei ce vor să-și ia ramas bun de la el, o să fie depus Duminică (17.02.2019) la capela Bisericii Sf. Fanurie din Strada Cercelus Nr.18″,  a scris Mădălina pe contul său de socializare.

Tudor Simionov a fost ucis în noaptea de Revelion, după ce s-a bătut cu mai mulți indivizi care îi atacaseră colegii. Ex-sportivul lucra ca bodyguard la o locație unde se ţinea o petrecere exclusivistă în noaptea dintre ani.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-16Parerea ta...

MARE TRISTEțE!!!!
16 Feb 2019

Români DE VALOARE , dar și oameni simpli pleacă peste hotare ca să muncească pentru altă țară și chiar MOR (FIZIC SAU DE DOR...), iar AICI...rămâne o ȚARĂ A NIMĂNUI, plină cu bătrâni dezamăgiți de viață și de vremuri, românii având grijă de bătrânii altor nații, făcând curat, lucrând la ferme, abatoare, în construcții, în spitale...NUMAI PENTRU NEAMUL DIN CARE AU IEȘIT, NU! Bine-nțeles că este vorba de ÎNALTĂ TRĂDARE CĂTRE ÎNALTELE PORȚI DIN PARTEA POLITICULUI AUTOHTON ȚINUT/SUSȚINUT/CONTROLAT DE SERVICII, IAR SERVICIILE DE CĂTRE REPREZENTANȚII ÎNALTELOR PORȚI! TRIST, FOARTE TRIST.....
@MARE TRISTEțE!!!!
16 Feb 2019

In mare parte ai dreptate. dar, ce sa faci cu un salariu de 1000 lei in Rromania?????!!!! Pe langa asta cea mai mare problema dupa parerea mea este lipsa spitalelor dotate cu aparatura de ultima generatie. in loc sa se construiasca spitale s-au construit biserici. sunt peste 20000 de biserici in Romania si se construiesc in continuare. majoritatea spitalelor au cel putin 50 - 60 de ani , la fel ca aparatura din ele. unele arata mai rau decat niste grajduri de animale. In schimb se construiesc catedrale si biserii fara numar.
@@MARE TRISTETE
17 Feb 2019

Mai voi acestia comunistii atei nu puteti de grija spitalelor,.Sunteti toti pe moarte sau care-I problema? Ai calculate cat costa un spital si cat costa o biserica? Bisericile nu se construiesc din banii statului ci din banii enoriasilor. bisericile au fost primele locasuri de cultura romaneasca ,in jurul bisericilor s-au infiintat scoli romanesti ,spitale 'adaposturi pentru bolnavi si batrani nevoiasi.De ce nu va revoltati pentru refuzul lui iohanus de a opri taiatul padurilor.,de furtul gazului din MAREA Neagta . a aurului' a carbunelui si a tot ce a mai ramas in ROMANIA.DECE NU VA REVOLTATI IMPOTRIVA PROCURORILOR CORUPTI carora le asterneti covoare de flori la picioare.CATE CATEDRALE S-AU CONSTRUIT IN ROMANIA,CATI BANI AI DAT TU SI ORTACII TAI SATANISTI PENTU BISERICI SI CATEDRALE? RELIGIA --CEA PE CARE VRETI SA O DISTRUGETI,SA LUATI SI ULTIMA MANGAIERE SUFLETEASCAA BIETULUI ROMAN OROPSIT DE VOI- A TINUT UNIT POPORUL ROMAN dar ce stiti voi niste imbecili inculti inafara de a va ponegri si trada tara? Nimic, asa ca ar fi bine sa uitati de Romania si sa stati in cele patru vanturi unde v-ati dus doar in spiltale cu aparatura moderna
MURES
17 Feb 2019

Bunul D-zeu sa-l ierte si sa-l odihnesaca si sa mangaie si sa intareasca familia intristata
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz