2020-04-05 16:33

Corturi de prim-ajutor în Capitală

 |  19:46
Corturi de prim-ajutor  în Capitală

PrimăriaCapitalei a amplasat 14 corturi anticaniculă dotate cu aer condiţionat şidozatoare de apă în parcuri şi în zonele Piaţa Universităţii, Piaţa Roma şiUnirii, precum şi perdele de apă la Obor, Universitate şi la intrarea în ParculCişmigiu.

Înurma avertizării meteorologilor privind depăşirea pragului de confort termic,în toate parcurile administrate de Primăria Capitalei au fost amenajate 11corturi, alte trei fiind amplasate în zonele Piaţa Universităţii (lângăSpitalul Colţea), Piaţa Roma (lângă magazinul Bucureşti) şi Piaţa 11 Iunie(Unirii), toate fiind dotate cu aer condiţionat, scaune şi dozatoare de apă, auanunţat, duminică, reprezentanţii municipalităţii. De asemenea, în faţa staţieide metrou Obor, la intrarea centrală în Parcul Cişmigiu şi la PiaţaUniversităţii au fost montate perdele de apă.

Municipalitatea precizează că în cazul în careva fi emisă o avertizare de cod galben de caniculă va amplasa alte 15 corturiîn zonele cu trafic pietonal intens. Medicii recomandă ca în zilele caniculareoamenii să bea multe lichide, să facă duşuri cât mai des, să consume alimentebogate în fructe şi legume şi să evite expunerea prelungită la soare la oreleprânzului.

Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-05-27Parerea ta...

TEODOR
19 Iul 2010

Nimeni nu-si doreste sa aiba nevoie de prim ajutor!Dar e bine ca Oprescu si Administratia Spitalelor s-au gandit sa amplaseze aceste corturi!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine