2020-07-05 05:06

Corupţie. Percheziţii DNA în judeţele Covasna și Neamț

 |  13:03
Corupţie. Percheziţii DNA în judeţele Covasna și Neamț

DNA a anunţat miercuri, într-un comunicat de presă, că procurorii efectuează mai multe percheziții în județele Covasna și Neamț, dintre care două vizează sediile unor instituții publice.

"Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție — Serviciul Teritorial Brașov efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, comise în cursul anului 2016. În cursul zilei de 8 iunie 2016, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 11 locații situate în județele Covasna și Neamț, dintre care două reprezintă sediile unor instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice și sediile unor societăți comerciale", precizează sursa citată.

Surse judiciare, citate d eAgerpres, au precizat că sunt vizate serviciile de eliberare permise din cele două județe. Mai exact, procurorii fac cercetări cu privire la fapte de corupție comise în legătură cu eliberarea unor permise.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-06-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz