2020-04-05 11:10

COVID-19. Creşte ALARMANT numărul pacienţilor aflaţi în STARE GRAVĂ la Terapie Intensivă

 |  14:28
COVID-19. Creşte ALARMANT numărul pacienţilor aflaţi în STARE GRAVĂ la Terapie Intensivă

Dacă până acum o săptămână, în spitalele din România nu se aflau decât câţiva pacienţi aflaţi în stare gravă la Terapie Intensivă din cauza infectării cu noul coronavirus, Grupul de Comunicare Strategică anunţă joi că 29 de pacienţi confirmaţi cu Covid-19 se află în momentul de faţă internaţi la terapie intensivă. Dintre aceştia, 23 sunt în stare gravă. Totodată, starea de sănătate a celorlalţi pacienţi este bună, staţionară.

Până miercuri, 17 persoane diagnosticate cu COVID-19 şi cu boli cronice preexistente, internate în spitale din Craiova, Bucureşti, Iaşi, Suceava, Arad, Bacău şi Timişoara, au decedat. 

Un număr de 1.029 de persoane au fost confirmate, până în prezent, în România, cu noul coronavirus, fiind înregistrate 17 decese. De la ultima informare, au fost înregistrate 123 de noi cazuri de îmbolnăvire. Pacienţii recent confirmaţi cu infecţie au vârste cuprinse între 7 şi 87 de ani, precizează GCS.

Dintre persoanele infectate, 94 au fost declarate vindecate şi externate: 53 - la Timişoara, 28 - la Bucureşti, 6 - la Craiova, 5 - la Constanţa, câte una - la Iaşi şi Cluj.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine