2019-07-15 21:14

CCR discută miercuri trei contestaţii vizând organizarea şi desfăşurarea referendumului pentru redefinirea familiei în Constituţie

 |  09:59
CCR discută miercuri trei contestaţii vizând organizarea şi desfăşurarea referendumului pentru redefinirea familiei în Constituţie

Curtea Constituţională discută miercuri trei contestaţii vizând organizarea şi desfăşurarea referendumului pentru redefinirea familiei în Constituţie.

Contestaţiile privind respectarea procedurii pentru organizarea şi desfăşurarea referendumului naţional din zilele de 6 şi 7 octombrie 2018 au fost depuse de avocatul Sever Alexandru Sbârnă.

Două dintre sesizări sunt în nume personal, iar o a treia a fost depusă de avocat în numele Platformei civice apolitice ÎMPREUNĂ.

Toate cele trei contestaţii au fost înregistrate la CCR în 15 octombrie.

Curtea Constituţională ar urma să discute joi validarea rezultatului referendumului. Conform articolului 45 din Legea referendumului, Curtea Constituţională prezintă Parlamentului un raport cu privire la respectarea procedurii pentru organizarea şi desfăşurarea referendumului naţional şi confirmă rezultatele acestuia.

Conform rezultatelor finale ale referendumului pentru redefinirea familiei în Constituţie, prezenţa la vot a fost de 21,10%, iar din totalul de voturi exprimate, 91,56% au fost "Da”, 6,47% au fost "Nu”, iar restul au fost nule.

Referendumul este valid dacă prezenţa la vot este de 30 la sută, iar 25 la sută sunt voturi valabile.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-17Parerea ta...

CCR ANEXA MAFIEI PSD.
17 Oct 2018

CCR este anexa MAFIEI PSD-ALDE-UDMR,-MINORITATI. CCR TREBUI DESFIINTATA IAR POSTURILE SCOASE LA CONCURS . ATUNCI POLITICUL , RESPECTIV MAFIA PSD NU VA MAI ANEXA INSTITUTIA. CCR NU MAI ARE NICI O CREDIBILITATE.
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Ce se întâmplă când biserica ajunge brelocul politicienilor Invalidarea referendumului pentru redefinirea căsătoriei, din 6-7 octombrie - prin faptul că doar 21,61 % dintre românii cu drept de vot au mers la urne, iar, la cele 378 de secții de votare din străinătate au votat doar 126.239 din cei 4.000.000 de conaționali care muncesc în afara României -, demonstrează o alunecare vertiginoasă pe toboganul neîncrederii în cei care slujesc Biserica Ortodoxă Română (BOR)
08 Oct 2018

PUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray