2020-07-07 00:44

Crima de la Caracal. Gheorghe Dincă ar putea fi eliberat

 |  07:47
Crima de la Caracal. Gheorghe Dincă ar putea fi eliberat

Gheorghe Dincă, suspectul crimelor care au zguduit România, trebuie trimis în judecată până la sfârșitul lunii. Altfel, inculpatul ar putea fi eliberat. Potrivit legii, acuzatul nu poate fi ținut în arest preventiv în faza de anchetă mai mult de 6 luni.

Potrivit unor surse judiciare, procurorii vor să îl trimită în judecată pe Dincă săptămâna viitoare. În caz contrar, el riscă să scape din arest. La sfârșitul lunii se împlinesc 6 luni de anchetă cu inculpatul în arest preventiv.

Gheorghe Dincă a fost arestat pe 27 iulie 2019, pentru omor și viol în cazul Alexandrei Măceșanu, fata de 15 ani pe care o luase cu mașina, la ocazie, spre Caracal.

Dincă le-a spus polițiștilor că a ucis-o pe Alexandra după ce s-a întors acasă și a constat că fata a sunat la 112 să ceară ajutor. Ar fi ars trupul fetei într-un butoi din curte.

Procurorii au expertizat fragmentele osoase din cenușă și au constatat că au ADN-ul Alexandrei.

Dacă în cazul Alexandrei lucrurile sunt clare, ADN fiind regina probelor, în cazul Luizei Melencu, fata dispărută din aprilie, lucrurile au rămas învăluite în mister.

Dincă le-a mărturist polițiștilor că a violat-o pe fată în casa ororilor din Caracal, împreună cu un complice, după care a ucis-o, a ars-o și a aruncat resturile lângă o pădure din Caracal.

Procurorii au experizat la IML și aceste fragmente osoase, însă nu s-a putut extrage material ADN. Așa că au trimis probele pentru expertiză în America, la FBI.

Mama Luizei Melencu crede și acum că adolescenta este în viață.

După ce îl vor trimite în judecată pe Dincă pentru omor, procurorii vor putea continua ancheta pentru trafic de persoane pentru a stabili dacă într-adevăr suspectul făcea parte dintr-o rețea care răpea fete în scopuri sexuale.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-05Parerea ta...

HAHALERE
05 Ian 2020

Un fleac , v am ciuruit . Dadea fetite la Deveselu , Belina si oameni din politie , politica , sau mafie . Mai are si altele pe cap
GHEORGHE DINCă AR PUTEA FI EL
05 Ian 2020

„Adio, țară de căcat!” Bătut în fața casei sale, umilit de „112”, batjocorit la spital, scriitorul Gabriel Bota va părăsi România. Oare unde ne este capul la PSD sau la o democrație frumoasa ?
DOREL
05 Ian 2020

ASTA E JUSTITIA DIN ROMANIA. DACA FURI O GAINA INTRII IN PUSCARIE. DACA OMORI SAU FURI MILIOANE NU PATIESTI NIMIC. TREBUIE DOAR SA AI PE CINEVA UNDEVA SI SE REZOLVA PROBLEMA. PCR ADICA ....PILE , CUNOSTINTE, RELATII. DINCA ARE RELATII LA NIVEL. A DAT FEMEI LA AMERICANI, POLITICIENI, POLITISTI ETC.....NORMAL SA SCAPE..... PROSTII LA PUSCARIE
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz