2020-06-04 08:34

Crime conjugale de teama divorţului. Doi bărbaţi şi-au ucis soţiile pentru că acestea intenţionau să-i părăsească

 |  18:36
Crime conjugale de teama divorţului. Doi bărbaţi şi-au ucis soţiile pentru că acestea intenţionau să-i părăsească

Două crime conjugaleau fost comise în ţară, într-o singură zi. Una la Braşov, iar alta în judeţulConstanţa. În ambele cazuri, soţii femeilor ucise au recurs la aceste gesturipentru că soţiile lor intenţionau să divorţeze.

Ofemeie de 31 de ani a fost înjunghiată mortal în gât, luni seară, cu un cuţitde bucătărie, de către soţul ei, într-un autobuz cu călători al Regiei Localede Transport care circula din municipiul Braşov către localitatea braşoveanăGhimbav.

Femeia,Lucia Nagy, în vârstă de 31 de ani, ieşise de la serviciu şi se afla înautobuzul 28 al Regiei Autonome de Transport Braşov, care circula dinspremunicipiu spre localitatea Ghimbav. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJBraşov, Liviu Naghi, femeia ieşise de la serviciu şi se îndrepta spre Ghimbav,unde locuia. Soţul acesteia, Janos Nagy, în vârstă de 33 de ani, a urcat înautobuz pe traseu şi, pe fondul unui conflict mai vechi, în contextul în carefemeia l-ar fi părăsit în urmă cu o săptămână, a înjunghiat-o de mai multe oriîn gât cu un cuţit de bucătărie. Femeia a murit pe loc în urma loviturilorprimite, a spus Naghi. "Am fost sesizaţi, luni în jurul orei 18.00, deşoferul autobuzului, iar o echipă de la Secţia 2 Poliţie Braşov a ajuns lalocul cu pricina în aproximativ două minute. Suspectul nu a opus rezistenţă,fiind reţinut şi condus la audieri, urmând a fi cercetat pentru omor", a adăugatpurtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

Potrivitpoliţiştilor braşoveni, în autobuz mai erau opt călători, care au fost preluaţide două maşini de Poliţie şi duşi şi ei la audieri, fiind consideraţi martoriîn acest caz. Purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov a mai declarat că, din primeledate, bărbatul ar fi înjunghiat-o pe soţia sa de patru ori. Cei doi soţi aveauîmpreună patru copii.

A incendiat maşina încare îşi băgase soţia

Unbărbat din localitatea constănţeană Vadu a fost reţinut după ce şi-a ucissoţia, pe care a lovit-o în cap cu un obiect metalic, după care a urcat-o înmaşina sa, a dus-o pe un câmp şi a dat foc autoturismului, transmitecorespondentul Mediafax.

Crimaa fost descoperită de către pompierii constănţeni, care fuseseră chemaţi săstingă un incendiu izbucnit la un autoturism aflat pe un câmp dintrelocalităţile Vadu şi Corbu. După ce aulichidat incendiul, pompierii au găsit în maşină trupul carbonizat al LavinieiCâniparu, de 32 de ani. La scurt timp, soţul acesteia, Vasile Câniparu, de 39de ani, din Vadu, s-a predat poliţiştilor din comuna Corbu, mărturisind crima.

Potrivitpurtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, ZaferSadâc, bărbatul le-a declarat anchetatorilor că şi-a ucis nevasta pentru căaceasta ar fi intenţionat să divorţeze şi voia să se răzbune. El a lovit-o demai multe ori în cap cu un obiect metalic, după care a urcat-o în maşină, adus-o pe câmp şi a dat foc autoturismului. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 deore, urmând ca marţi să fie dus la Tribunalul Constanţa cu propunere dearestare preventivă pentru omor calificat. Cei doi soţi aveau împreună doicopii, care vor rămâne acum în grija bunicilor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638948-10-16

Mai multe imagini:
Crime conjugale de teama divorţului. Doi bărbaţi şi-au ucis soţiile pentru că acestea intenţionau să-i părăsească
zoom
Crime conjugale de teama divorţului. Doi bărbaţi şi-au ucis soţiile pentru că acestea intenţionau să-i părăsească
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine