2019-08-19 05:41

CRIMINALA de la metrou și-a primit sentința: ÎNCHISOARE pe viață

 |  16:48
CRIMINALA de la metrou și-a primit sentința: ÎNCHISOARE pe viață

Criminala de la metrou, Magdalena Șerban, a primit închisoare pe viață. Decizia a fost luată de Tribunalul București și poate fi contestată cu apel în următoarele 10 zile.

De asemenea, instanța de judecată a decis să o oblige pe Magdalena Șerban la urmarea unui tratament medical pentru amelioarea stării ei de sănătate. Judecătorii au hotărât și ca Magdalena Șerban să plătească daune rudelor victimei ucise în decembrie anul trecut, dar și tinerei care a reușit să se salveze, 60.000 de euro în total. 

Magdalena Şerban a fost condamnată pentru săvărşirea infracţiunilor de tentativă de omor şi omor calificat.Pe 12 decembrie 2017, în timp ce se afla pe peronul staţiei de metrou Dristor 1, Magdalena Şerban a împins o tânără spre liniile de metrou, iar după ce victima a căzut pe şine, în timp ce aceasta încerca să se agaţe de marginea peronului, a lovit-o în zona capului cu piciorul. Urmare a acestor acţiuni, tânăra a fost lovită de trenul ce intra în staţie şi a decedat.Cu câteva ore înainte, femeia a încercat să împingă o altă tânără spre linia de metrou în staţia Costin Georgian, însă aceasta s-a opus şi nu a păţit nimic. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-26Parerea ta...

FLOREA BUNEA
27 Oct 2018

ceilalti criminali de ce nu primesc la fel? sant alte legi pt. ei.
ANONIM
29 Oct 2018

Judecătorii constată că are nevoie de tratament medical și stabilesc o pedeapsă cu închisoarea pe viață ? S-or referi la discernământ ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray