2019-11-22 23:19

Criminaliștii analizează GAZELE folosite de jandarmi pe 10 august

 |  20:56
Criminaliștii analizează GAZELE folosite de jandarmi pe 10 august

Peste 700 de plângeri penale s-au adunat pe masa procurorilor în legătură cu intervenţia jandarmilor în Piaţa Victoriei pe 10 august. Criminaliștii fac acum expertiză chimică pe substanțele pe care le-au folosit forţele de ordine, în timp ce sute de persoane, care se consideră vătămate, au fost deja audiate de anchetatori.

Soţia protestatarului care a murit la câteva zile de la proteste a fost la Parchet. Crede că sănătatea soțului ei a avut de suferit după acțiunea violentă a forțelor de ordine.

Un senator USR le-a dat procurorilor poze din care ar rezulta că intervenția forțelor de ordine a fost violentă.

Sunt manifestanți care spun că nici după două săptămâni nu li s-au vindecat rănile și că nu vor uita prea curând acea seară de coșmar din 10 august în care au fost prinși în busculade, loviți, împinși și trântiți la pământ de jandarmi. Peste 400 de oameni au avut nevoie de îngrijri medicale.

Purtare abuzivă, abuz și neglijență în serviciu sunt faptele pe care le anchetează procurorii. Dosarul a fost mutat la Parchetul General care a ridicat inclusiv mostre din substanțele folosite de jandarmi în seara protestului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-27Parerea ta...

STAT MAFIOTIZAT DE PSD.
27 Aug 2018

Jandarmeria transformata in mercenari ai mafiei psd trebui DESFIINTATA . Reinfiintarea acestei structuri sa se faca in cadrul MAPN .IN ACEASTA SITUATIE AR FI TOTAL DEPOLITIZATA.NUMARUL MERCENARILOR (PARDON -JANDARMILOR ) REDUS SUBSTANTIAL SI CRESCUT NIVELUL DE EDUCATIE.
Doresc sa comentezMAI VECHI...

„Precizarea” DSU - omisiune, manipulare sau dezinformare? Departamentul pentru Situații de Urgență (DSU), condus de secretarul de stat Raed Arafat, a postat miercuri seară, pe pagina proprie de Facebook, o ”precizare” în care susține că “nu este necesară deplasarea populației către unitățile de primiri urgențe pentru efectuarea unor controale de rutină pentru simplul fapt că au fost în piață și au fost expuse substanțelor lacrimogene, decât în situația exceptională în care există acuze /simptome ingrijorătoare, care necesită consultare unui medic”
16 Aug 2018

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray