2020-07-13 08:00

CRIMINALUL din Caracal, adus din nou acasă. Ce vor să DESCOPERE acum anchetatorii

 |  18:32
CRIMINALUL din Caracal, adus din nou acasă. Ce vor să DESCOPERE acum anchetatorii

Gheorghe Dincă, zis "Popicu", a fost arestat, sâmbătă, pentru 30 de zile. Fostul mecanic a fost adus de polițiști la casa lui din Caracal pentru a căuta noi indicii cu privire la crimele pe care bărbatul le-ar fi comis, scrie Libertatea.

Suspectul se afla înăuntru, iar la poarta casei sale s-au adunat mulți curioși. Mai mulți polițiști se află pe proprietatea bărbatului, făcând cercetări. 

ărbatul le-ar fi luat pe cele două fete la ocazie, le-ar fi dus în casa ororilor din Caracal, unde anchetatorii au găsit mai multe dovezi care-l incriminează. Detaliile din referatul de arestare al procurorilor care privesc descoperirile făcute în mașină și în curte sunt înfiorătoare.

În mașina suspectului, DIICOT a găsit un obiect al fetei. În butoiul metalic din curte au descoperit ”cenușă cu resturi calcinate, printre care 21 de resturi de dinți de proveniență umană”. Tot în cenușă s-au găst 3 inele și alte resturi de obiecte. Încă un element care se clarifică este faptul că telefonul de pe care fata a sunat de trei ori la 112 este chiar telefonul lui Gheorghe Dincă.

Alexandra Mihaela Măceșanu, în vârstă de 15 ani, a fost dată dispărută miercuri. Joi, fata a sunat la ora 11.00, de trei ori la serviciul de urgență 112, anunțând că este sechestrată. STS nu a reușit să transmită însă o locație exactă, ci o arie de căutare.

Abia la 19 ore de la aceste apeluri polițiștii au intrat în casa principalului suspect, așteptând mandatul de percheziție.

În urma intervenției, șeful Poliției Române a fost demis, la fel și prefectul de Olt și șeful Inspectoratului Județean de Poliție Olt. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-27

In legatura cu acest articol...

O valiză cu rămășite arse și haine, descoperite într-un LAC de lângă casa criminalului din Caracal

FILMUL anchetei procurorilor la Caracal, oră cu oră. DEZVĂLUIRI în premieră

MONSTRUL din Caracal, primele declarații: Neagă că le-ar fi văzut pe cele două fete. Oasele erau pentru câini

Mama Alexandrei, primele declaraţii: Inima îmi spune că trăieşte
Parerea ta...

FANE GLONTZ
27 Iul 2019

POLITIA DE AZI , E MAI PROASTA DECIT MILITIA DE IERI .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz