2020-06-01 09:14

CRIMINALUL din Timiș, primele IMAGINI. Ce a făcut bărbatul după VIOLENȚELE extreme

 |  18:19
CRIMINALUL din Timiș, primele IMAGINI. Ce a făcut bărbatul după VIOLENȚELE extreme

Bărbatul din Făget, Timiș, care a ucis un om şi a rănit alte șase persoane este căutat în continuare de polițiști, inclusiv cu elicopter și drone. Trei focuri de armă au fost trase pentru prinderea lui Ionel Boldea, însă acesta a reușit să fugă. Potrivit IPJ Timiş, bărbatul este recidivist, fiind cercetat în trecut pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe.

Ionel Boldea a fost surprins de camerele de supraveghere la scurt timp după crimă, în timp ce lovea cu pumnii ușa unui magazin, relatează tion.ro.

După ce i-a atacat pe cei doi soți în parcul din Făget, pe bărbat omorându-l, agresorul a fugit cu bicicleta spre Temerești. Chiar la intrare în localitate a atacat o bătrână de 80 de ani care smulgea iarba din fața casei. I-a luat bastonul din mână și a bătut-o cu el până i-a rupt maxilarul, au declarat surse de la fața locului pentru tion.ro. A urcat apoi pe bicicletă, cu bastonul în mână, și a mai mers câteva sute de metri până în zona unui magazin din localitate.

Acolo a atacat o femeie și un bărbat care se deplasau cu un tractor și opriseră în zonă, apoi a încercat să forțeze intrarea magazinului. A fost surprins de camerele de supraveghere montate la intrare.

După ce și-a dat seama că nu poate intra în magazin, Boldea a plecat mai departe cu bicicleta până la casa în care locuia o persoană pe care o cunoștea. A luat cheile autoturismului parcat în curte și a trecut cu el prin poarta de lemn a casei, lovindu-l în drumul său pe proprietarul imobilului și al mașinii. A fost ajuns de polițiști care au tras trei focuri de armă, după autoturism, în momentul în care a trecut de poarta casei.

Potrivit presei locale,  a spart un baraj al polițiștilor în momentul în care s-a tras după el și este căutat în patru județe: Timiș, Arad, Caraș-Severin și Hunedoara.

După doar doi kilometri a pierdut controlul asupra vehicului autovehiculului și l-a abandonat, iar el a fugit în pădurea din apropiere.

Ionel Boldea, 33 de ani, este căutat de peste 200 de polițiști, dar și de jandarmi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-03

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine