2020-06-01 09:09

Criminalul Gheorghe Dincă şi-a scos casa la vânzare. Dovezile găsite de anchetatori

 |  10:10
Criminalul Gheorghe Dincă şi-a scos casa la vânzare. Dovezile găsite de anchetatori

Gheorghe Dincă este numele mecanicului care a îngrozit o țară întreagă. Este acuzat că ar fi ucis cel puțin două eleve, Alexandra Măceșan și Mihaela Luiza Melencu, la distanță de câteva luni. Ambele au fost luate la ocazie, pe o șosea lângă Caracal. Oamenii legii l-au reținut pe suspect, iar detalii despre oribilele crime au ieșit la iveală.

Cancan.ro a intrat în posesia unor detalii de ultimă oră legate de bărbatul acuzat de crimă, Gheorghe Dincă, dar și de ”Casa Groazei”, locul unde s-au petrecut ororile. Prima fată care a dispărut, în urmă cu aproape trei luni, ar fi fost îngropată în curtea casei unde locuiește Dincă. Iar bărbatul ar fi încercat să scape de această povară, astfel că a vrut să-și cândă proprietatea, ca un prim gest. Astfel, acesta a apelat la un cunoscut site de imobiliare, cerând pentru casa lui 75.000 de euro. Important este de reținut că a dat anunțul pe data de 16 iulie, stresat fiind, probabil, de faptul că ține îngropat în propietatea lui cadavrul tinerei. 

Criminalul Gheorghe Dincă şi-a scos casa la vânzare. Dovezile găsite de anchetatori
zoom

Anchetatorii au găsit dovezi că Alexandra Măceşanu a fost ucisă în casa suspectului din Caracal. Mai multe bijuterii care îi aparțineau adolescentei au fost găsite în locuința mecanicului din Caracal și, ulterior, au fost recunoscute de părinții fetei. 

Echipele de specialişti care au împânzit proprietatea lui Gheorghe Dincă, aflată la ieșirea din Caracal spre Craiova, au găsit numeroase fragmente care par a fi umane. Surse din anchetă au relatat că acestea erau arse sau ascunse într-un butoi şi inclusiv în frigider. Printre rămăşiţe se află şi bijuterii, dar şi fragmente de îmbrăcăminte feminină. Toate au fost predate celor de la medicină legală, care vor stabili cu certitudine despre câte victime este vorba şi dacă vor putea fi identificate pe baza testelor ADN. Și asta pentru că există suspiciuni că bărbatul ar fi omorât mai multe tinere.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine